Daj link do oferty. Na moje oko wygląda, że nikt Ci progu nie zmienił, obowiązuje stary próg na kuriera od 65zł, dlatego system informuje, że brakuje 8.25zł.
Prawdopodobnie oferta w ogóle nie posiada wysyłek do punktów, to wybór sprzedawcy choć często wymuszony przez wymogi smart. Może tak ustawić gdy ma wieksze gabaryty i zachować smarta. Choć system jest kijowo skonstruowany, bo chcąc wysyłać do punktów musi właczyć wszystkie dostawy delivery, a automaty DHL i z tego co kojarzę jeszcze któreś miewają mniejsze skrytki, w związku z czym paczki wracają powodując frustrację zarówno kupujących jak i sprzedajacych. Nie może włączyć np. samego Inposta, bo w tedy wyleci ze smarta, dlatego zostaje tylko z kurierami do drzwi... Ewentualnie mógł wyłączyc np. z powodu kuriera wiecznie nie zjawiającego sie po przesyłki (zgaduję słynny DHL), Allegro wtedy zostawia sprzedawców z problemami, więc radzą sobie jak mogą... Podziękowamia jak zwykle dla Allegro za taki galimatias.
sprawdzilam...umowę jest ok 45; i sprawdzilam oferte:teraz chodzi jak złoto!!jest allegro delivery i moge wybierać co chce..ale co było poprzednio ...nie wiem . Zobaczymy przy kolejnych. Dzisiaj przyszla opozniona i cieknaca... Wcześniej kilka razy zdążyło się, że wyboru też był jeden:tylko allegro delivery. Więc tym razem mnie już poniosło. Dziekuje za radę i wiadomość. Zawsze raźniej.Cisnienie spadło.Pozdr