anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ciągły zwrot paczek

Ecrusher
#7 Wielbiciel

Witam, od dluzszego czasu borykam sie z problem zwrotu kupionych przeze mnie paczek, są to glownie karnistry 5 litrowe z plynami do naczyn etc. Zamawiam po raz kolejny od drugiego juz sprzedawcy i paczka znowu zostala odeslana do nadawcy, mam smarta i uzylem dostawy kurierskiej na adres, w czym jest problem?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Opłać sobie pożądnego kuriera to dojdzie. Delivery to swoisty MATRIX. 

Najczęstsze skargi tu widać na DHL. Ale generalnie to od regionu zależy... I z każdym są problemy. Święci nie są ale mogę sie założyć, że jak dzis opłacisz kuriera Inpost to dojdzie pojutrze...

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Ecrusher! Zgłosiłam interwencję w tej sprawie i dopytuję, co stanowi problem. Informacja ze statusu wskazuje na błędny kod pocztowy, natomiast jeszcze to weryfikuemy. Dam znać, gdy otrzymam informacje w tej sprawie.  

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Ecrusher otrzymałam odpowiedź, że prawidłowy kod pocztowy dla tego adresu to 67-416.
Jeśli zmienisz go w danych adresowych przed zamówieniem przesyłki, sytuacja z odesłaniem nie powinna już się powtórzyć. 

Monika
oznacz moderatorów

Ecrusher
#7 Wielbiciel

Kod 67-416 to Konotop w powiecie nowosolskim, a Pyrnik leży w powiecie zielonogórskim i ma kod 66-130 – niech Pani zgłosi to do działu technicznego jako błąd mapowania adresów.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Ecrusher dziękuję! Zgłosiłam to. 

Monika
oznacz moderatorów