Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W tym roku w wigilię DPD ma pracować do 14 i jedynie przesyłki doręczać. U mnie na mojej ulicy kurier DPD zazwyczaj docierał w okolicach godziny 14-15, czy powinien wyrobić się w wigilię i dotrzeć także do mnie jeśli zamówiłbym przesyłkę na wtorek? Czy jest przynajmniej 99% takiego prawdopodobieństwa bo pewności nie ma nigdy, ale nie chciałbym opóźnień...
Nie licz na to, kurier też człowiek, też musi z kolegami się spotkać no i do domu też się spieszy.
Ja obstawiam 90% ze nie dostarczy.
Więc jeśli poza wtorkiem nie będe miał żadnej możliwości odbioru, to wstrzymać się i zamówić paczkę dopiero po nowym roku gdy będe miał najwięcej czasu? Jestem wyrozumiały, że kurier to też człowiek, zawsze dlatego zamiast odliczać konkretną kwotę jaka powinna być do pobrania, to zaokrąglam by zostało trochę dla kuriera jako napiwek.
Wyciągasz słuszne wnioski, jeśli nie masz możliwości odbioru 27-28 to wstrzymaj się z zakupem bo paczka będzie krążyć bez potrzeby.
Praca do 14 -tej w takim dniu jak wigilia polega na tym że trzeba trochę się pokręcić, jakieś papiery uporządkować, może samochód umyć. a potem spotkanie, podziękowania od kierownictwa, wzajemne życzenia itd....