anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

DHL ALLEGRO DELIVERY

MAMY ROZWIĄZANIE!
FairPlayPlus
#8 Zapaleniec

W jaki sposób mogę skontaktować się z infolinią DHL, co chwila paczki są opóźnione, a infolinia DHL przekierowuje do allegro. 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@FairPlayPlus podaj mi proszę numery przesyłek, których dotyczyły te problemy. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
FairPlayPlus
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@FairPlayPlus dziękuję. Interweniujemy już w sprawie tej przesyłki. 

Ola
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@FairPlayPlus kolejne informacje w sprawie tej paczki otrzymasz od nas w korespondencji mailowej. 

Ola
oznacz moderatorów
FairPlayPlus
#8 Zapaleniec

Dziękuję, to jeszcze mam pytanie do kolejnej paczki również DHL 

AD022OFZO1

Jako nadawca widzę normalny przebieg paczki, lecz klientka twierdzi że nie mogła odebrać paczki i widzi powiadomienie problem z przesyłką (dostałem taki ss od klientki)

FairPlayPlus_0-1774936542388.png

FairPlayPlus_1-1774936567787.png

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@FairPlayPlus 

Konsultuję temat i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@FairPlayPlus 

Otrzymałem informację, że przesyłka wraca do nadawcy, została zarejestrowana reklamacja.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
rxmaster-sale
#1 Nowicjusz

Witam. Proszę o interwencję w sprawie mojej paczki, dostałem zły numer komórkowy do kuriera, który obsługuje inną część Warszawy. Numer przesyłki: AD02FYDF10.  Nie ma mnie w mieszkaniu, muszę pilnie skontaktować się z kurierem, żeby zostawił paczkę w miejscach, gdzie jestem dogadany w pobliżu miejsca zamieszkania. Pozdrawiam. 

oznacz moderatorów
rxmaster-sale
#1 Nowicjusz

Proszę o interwencję w sprawie mojej paczki, dostałem zły numer komórkowy do kuriera, który obsługuje inną część Warszawy. Numer przesyłki: AD02FYDF10. 

oznacz moderatorów
pecela
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@rxmaster-sale

Nie ma takiej opcji aby zadzwonić i przekierować pod inny adres. Po pierwsze nie ma żadnej możliwości weryfikacji osoby która dzwoni. Po drugie to komu kurier może wydać przesyłkę określa ustawa.

Do tego Allegro Delivery nie obsługuje przekierowania przez adresata. Jest to tak naprawdę niszowa usługa, którą świadczy mniej niż 1% przewoźników w Polsce.

A i Allegro Delivery to odrębny przewoźnik od DHL eCommerce. A twoja przesyłka to przesyłka Allegro Delivery a nie DHL. 

oznacz moderatorów