Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem zły (delikatnie ujęte) na allegro. Prawie dwadzieścia lat zamawiam przez allegro i nie życzę sobie, żeby allegro stosowało jakieś manipulacje przy dostawie i robiło mnie w ciul@. Nie bez przyczyny wybrałem sobie domyślnie paczkomat, który mam blisko domu i nie jest dla mnie żadnym interesem, jeździć teraz do allegrowego paczkomatu gdzieś po mieście, gdzie nawet nie ma jak zaparkować auta.
@mirolubow allegro nie zmienia tylko podpowiada, musisz przed każdym zakupem sprawdzić i w razie co zmienić, jak przeoczysz będziesz latał po mieście 😄
A potem Allegro się szczyci że coraz więcej użytkowników wybiera Allegro Delivery 😄 😄 😄
Allegro wskazuje Ci ich zdaniem najbliższy ale musisz być czujny i przed klepnięciem "płacę" samemu przestawić na ten z którego korzystasz gdy zauważysz że cos Ci zmienili.
@kolekcjoner608 mi ostatnio jak podpowiedzieli najbliższy One Box to po drodze miałem punkt Epaka, 2 x Orlena i 3 x InPosta 😄
Rozumiem, ale do tej pory miałem do tego zaufanie i nie czułem potrzeby sprawdzać za każdym razem. Jeszcze kilka dni temu było wszystko po staremu a tu trzeba teraz się oglądać za siebie. Dobrze, że nie podpowiedziało w innym mieście…
@mirolubow teraz Allegro ciśnie na swoje usługi więc będzie podpowiada / zmienia na Allegro Delivery 😞 musisz pilnować a za gapiostwo będziesz latał po mieście 😄