anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Orlen nie działa ?

Grabowski63
#7 Wielbiciel#

Sprzedający udostępnia przesyłkę paczkomat Orlen natomiast allegro go nie udostępnia podając inne opcje dotyczy to dzisiejszych zakupów z których zrezygnowałem bo nie będę dorabiać in postu choćby dla tego że nie szanują klienta !

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

Każdy ma swoje wizję, Ja tylko paczkomat InPost.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Grabowski63 przykro mi, ale nie rozumiem, co się wydarzyło. Nie widzę Twojego wczorajszego zakupu, ponieważ z niego zrezygnowałeś, więc nie wiem czy w ofercie sprzedający udostępnił ORLEN paczkę, a coś spowodowało, że nie mogłeś wybrać tej metody.
To sprzedający decyduje jakie metody dostawy udostępnia w ofertach. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

boraks44
#2 Obserwator#

A ja odwrotnie 🙂

Od jakiegoś czasu Allegro mnie zmusza do odbierania paczki właśnie w punkcie Orlen paczka - nawet   bliżej mi do niego, ALE jest uszkodzona komunikacja z ekranem - odbiór trwa kwadranse.

I nie mogę wybrać opcji - dotychczasowy paczkomat.

Dlaczego ?

Nb -jestem SMART..

oznacz moderatorów

Client:35386082
#15 Entuzjasta#

@boraks44 Allegro lepiej wie jakim kurierem chcesz dostać przesyłkę. Optymalizują sobie ...

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@boraks44 na formularzu dostawy i płatności możesz wybrać dowolny automat. 
Kliknij "zmień punkt", jeśli chcesz skorzystać z mapy (metodę dostawy możesz zmienić z rozwijanego menu po prawej):

la_nika_0-1745424711844.png

Kliknij "pokaż więcej metod dostawy" jeśli chcesz wybrać inną metodę (podpowiemy najbliższe punkty z dostępnych metod). 

la_nika_1-1745424873950.png

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@la_nika nie macie wrażenia że coraz więcej jest tego typu postów 😞 wyświetlacie swoje dostawy, żeby zmienić trzeba mieć instrukcję, podmieniacie domyślne dostawy, a irytacja kupujących rośnie 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

boraks44
#2 Obserwator#

TAK !

Ja chcę mieć wybór.

A najchętniej odbierać w dotychczasowym paczkomacie ( który już też mi zmieniono z In Post na One Box, ale to w tym samym miejscu.

Chyba można nie lubić Orlenu, czyż nie ?

Wkurzają  mnie takie wymuszenia. Żeby jeszcze chociaż ekran dotykowy działał sprawnie 😞

oznacz moderatorów

boraks44
#2 Obserwator#

Dzięki, ale klikałam.. mam do dyspozycji 1 paczkomat InPost - inny niż mój dotychczasowy.. oraz inne opcje typu kurier.

Trudno, ucha-cha, jak śpiewało Mazowsze 🙂

oznacz moderatorów