anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostarczenie paczki Allegro Delivery

Client:40879148
#7 Wielbiciel

Czy mogę poprosić o pomoc w sprawie mojej paczki o numerze AD01TN6JQ4. Byłam cały czas w domu, nie słyszałam połączenia telefonicznego od kuriera. Oddzwoniłam po niecałych 4 minutach, bez odpowiedzi. Kolejny raz także, a i odpowiedzi na wysłany SMS nie było. Kurier po nieodebranym połączeniu stwierdził, że nie ma mnie w domu. Przecież to żart i kpina, nikt nie chodzi z przyklejonym telefonem do kieszeni 24/7, a on nawet pod moim adresem nie pojawił się. Co w takiej sytuacji, co jak jutro znowu nie odbiorę po pierwszym połączeniu? Paczka, która została opłacona zostanie zwrócona do nadawcy???? Proszę nie robić sobie żartów z takimi dostawcami. Proszę o interwencję. Dziękuję 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:40879148 przepraszam za tę sytuację i wyjaśniamy już z przewoźnikiem tę kwestię. Wysłaliśmy Ci także maila, więc sprawdź proszę swoją skrzynkę pocztową. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Dzień dobry. Kurier jeśli chodzi o kontakt jest kompletnie nieosiągalny. Nie odbiera, nie odpisuje. Marnuje już drugi dzień w domu, bo nie wiem czy i o której będzie. Przesyłka jest opłacona, naprawdę proszę coś zdziałać inaczej niestety będę zmuszona wystawić złe opinie po kolei

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:40879148 Proszę, napisz w tej sprawie w zgłoszeniu mailowym numer 59116713. Dzięki temu zgłsozenie trafi bezpośrednio do zespołu, który przekazał już wcześniej interwencję do kuriera. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Napisałam, szybciej niż tu. Bez odpowiedzi do tej pory.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Ogólnie sprawa zakończyła się tak, że kurier dalej miał w poważaniu dostarczenie mojej paczki, kłamiąc że awizo dostarczył. Żadnego awizo nie było, ja byłam w domu, poziom waszych usług jest naprawdę beznadziejny taka prawda. Przesyłka opłacona więc jeszcze lepiej. Nic, czekam aż w ogóle nie dotrze do nadawcy, wtedy co? Nie dostanę moich pieniędzy z powrotem? Tragedia ogólnie, nikomu nie polecam Allegro delivery.

oznacz moderatorów