Czy mogę poprosić o pomoc w sprawie mojej paczki o numerze AD01TN6JQ4. Byłam cały czas w domu, nie słyszałam połączenia telefonicznego od kuriera. Oddzwoniłam po niecałych 4 minutach, bez odpowiedzi. Kolejny raz także, a i odpowiedzi na wysłany SMS nie było. Kurier po nieodebranym połączeniu stwierdził, że nie ma mnie w domu. Przecież to żart i kpina, nikt nie chodzi z przyklejonym telefonem do kieszeni 24/7, a on nawet pod moim adresem nie pojawił się. Co w takiej sytuacji, co jak jutro znowu nie odbiorę po pierwszym połączeniu? Paczka, która została opłacona zostanie zwrócona do nadawcy???? Proszę nie robić sobie żartów z takimi dostawcami. Proszę o interwencję. Dziękuję
@Client:40879148 przepraszam za tę sytuację i wyjaśniamy już z przewoźnikiem tę kwestię. Wysłaliśmy Ci także maila, więc sprawdź proszę swoją skrzynkę pocztową.
Dzień dobry. Kurier jeśli chodzi o kontakt jest kompletnie nieosiągalny. Nie odbiera, nie odpisuje. Marnuje już drugi dzień w domu, bo nie wiem czy i o której będzie. Przesyłka jest opłacona, naprawdę proszę coś zdziałać inaczej niestety będę zmuszona wystawić złe opinie po kolei
@Client:40879148 Proszę, napisz w tej sprawie w zgłoszeniu mailowym numer 59116713. Dzięki temu zgłsozenie trafi bezpośrednio do zespołu, który przekazał już wcześniej interwencję do kuriera.
Napisałam, szybciej niż tu. Bez odpowiedzi do tej pory.
Ogólnie sprawa zakończyła się tak, że kurier dalej miał w poważaniu dostarczenie mojej paczki, kłamiąc że awizo dostarczył. Żadnego awizo nie było, ja byłam w domu, poziom waszych usług jest naprawdę beznadziejny taka prawda. Przesyłka opłacona więc jeszcze lepiej. Nic, czekam aż w ogóle nie dotrze do nadawcy, wtedy co? Nie dostanę moich pieniędzy z powrotem? Tragedia ogólnie, nikomu nie polecam Allegro delivery.