Dzień dobry,
Dlaczego rozstaliście sie z in post?
Obecnie nie ma już, albo bardzo mało możliwości zakupu z dostawą smart od InPost.
Nie wiem o co Wam poszło, choć uważam tą firmę jako dostawcę za najlepszą, to jeśli nie chcecie współpracować, to przynajmniej jak już kopiujecie InPost z paczkomatami to zróbcie to identycznie.
Czego Wam brakuje jak w InPost:
1. W tym tygodniu zamawiałem 5 różnych przesyłek z czego dwie były opóźnione z powodu braku odebrania przez kuriera od sprzedającego. W InPost przez tyle lat nigdy mi się nie zdarzył chociaż raz taki problem co wydużyło czas dostawy.
2. Za mała liczba paczkomatów w aglomeracjach wiejskich.
3. Dostałem trzy różne przesyłki w tym samym czasie i zamiast kurier włożyć je do jednej zbiorczej skrzynki jako multiskrytka, włożył do 3 osobnych skrzynek które trzeba otwierać.
4. Aplikacja do obsługi jest mało czytelna, w InPost są szczegóły dzięki którym wiem na jakim etapie jest paczka, co w przypadku zamówienia dzień na dzień jest bardzo istotne. Dodatkowo w przypadku opóźnienia nie widzę na jakim etapie jest paczka w szczegółach.
Jestem z Wami od 2007 roku i przez problemy z Allego one box pierwszy raz pojawiła mi się myśl do zmiany firmy, czego nie che czynić. Wieć Prosze dogadajcie się z InPost lub dopracuje powyższe uwagi.
galik2007
Nie rozstaliśmy się z InPost, nadal współpracujemy bez zmian i nic nie wskazuje na to, aby miało się to zmienić. Nie mam też przekonania, że możliwości zakupu z dostawą Smart! przez InPost są obecnie bardzo ograniczone. Myślę, że może to być subiektywne odczucie.
Dziękuję za podzielenie się opinią na temat naszych usług. Przekazałem ją już do odpowiedniego zespołu.
Tak Ci każą to piszesz.
Nie zmieniał faktu o rozstaniu.
Cała dyskusja mija sie z celem jak boty to prowadzą.