anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie jest moja przesyłka?

Client:25679403
#7 Wielbiciel

Dzień dobry. Chciałam się dowiedzieć co z moją przesyłką, wczoraj miała dotrzeć. Dzisiaj pilnie jej potrzebuje. W szczegółach dostawy widzę, że krążyła po sortowniach. Nr AD0299HKU9

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:25679403 

Konsultuję temat, wrócę z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Otrzymałem informację, że w toku dyskusji wyjaśnimy Tobie losy przesyłki.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Chcę wiedzieć czy ona dzisiaj do mnie dotrze albo przynajmniej, gdzie jest i czy można odebrać ją samemu.

oznacz moderatorów

pecela
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Po pierwsze nigdzie nie było, że ta przesyłka dotrze wczoraj. Przy dacie dostawy jest informacja, że to tylko sugestia (przewidywanie) Allegro. Sugerować to nie to samo co gwarantować. 

Po drugie, Allegro Delivery ma gwarantowany termin doręczenia do trzech dni roboczych. Twoja przesyłka została nadana 23 kwietnia, czyli termin jej doręczenia upływa 28 kwietnia. 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

To robię zwrot. Pierwszy raz mam taką sytuację i nigdy już nie powtórzę takiej formy dostawy.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Pytasz o to na co otrzymałaś odpowiedź w dyskusji i na co odpowiedziałaś obrażając nas. 

Również to co napisał @pecela jest w punkt. Słonecznego dnia!

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Jednym słowem "żenada". Chyba nie wiesz,co to znaczy obrazać. Brak klarownych informacji, z klienta robicie za przeproszeniem debila a na koniec oroponujecie kipon na 10 zł 😆 śmiech na sali. 

Pozdrawiam

oznacz moderatorów