Dzień dobry. Chciałam się dowiedzieć co z moją przesyłką, wczoraj miała dotrzeć. Dzisiaj pilnie jej potrzebuje. W szczegółach dostawy widzę, że krążyła po sortowniach. Nr AD0299HKU9
Otrzymałem informację, że w toku dyskusji wyjaśnimy Tobie losy przesyłki.
Chcę wiedzieć czy ona dzisiaj do mnie dotrze albo przynajmniej, gdzie jest i czy można odebrać ją samemu.
Po pierwsze nigdzie nie było, że ta przesyłka dotrze wczoraj. Przy dacie dostawy jest informacja, że to tylko sugestia (przewidywanie) Allegro. Sugerować to nie to samo co gwarantować.
Po drugie, Allegro Delivery ma gwarantowany termin doręczenia do trzech dni roboczych. Twoja przesyłka została nadana 23 kwietnia, czyli termin jej doręczenia upływa 28 kwietnia.
To robię zwrot. Pierwszy raz mam taką sytuację i nigdy już nie powtórzę takiej formy dostawy.
Pytasz o to na co otrzymałaś odpowiedź w dyskusji i na co odpowiedziałaś obrażając nas.
Również to co napisał @pecela jest w punkt. Słonecznego dnia!
Jednym słowem "żenada". Chyba nie wiesz,co to znaczy obrazać. Brak klarownych informacji, z klienta robicie za przeproszeniem debila a na koniec oroponujecie kipon na 10 zł 😆 śmiech na sali.
Pozdrawiam