Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, gdzie można zgłosić rozszerzony problem z przewoźnikiem do danej loklizacji? Mam sprzedawcę, który odmówił mi sms-em dostarczenia przesyłki do tego paczkomatu (AllegroOneBOX na ul.Kolady 1 Warszawa) a prześlą do wybranego przeze mnie paczkomatu InPost oraz kolejnego, który po moim odebraniu przesyłki poprosił o dokładne sprawdzenie jego stanu i na przyszłość zamawianie przesyłki z InPost, bo ma skargi na stan dostarczenia produktów... Tak się chyba nie powinno dziać. I fakt, w ostatnich dwóch miesiącach dostałem trzy uszkodzone przesyłki, dwie musiałem zgłosić, bo zostały przepakowane bez wiedzy sprzedającego i dostarły do mnie z brakami towarów lub zepsuciem produktów nie do użytku. Trzecia to były tabletki, które i tak się kruszy i pomimo braku opakowania zewnetrzego, opakowanie producenta produktu było nienaruszone, więc produkt zdatny do użytku pomimo, że zamawiałem nowy... Nigdy wcześniej nie miałem tylu paczek w tak kiepskim stanie do mnie dostarczanych.
Dodam jeszcze, że na opakowanie tabletek (bezpośrednio) został naklejony list przewozowy wydrukowany tego samego dnia co nastąpiła dostawa produktu pomimo, że produkt szedł kilka dni do paczkomatu a dostałem też informację o uszkodzeniu/zgubieniu paczki zanim do mnie dostarła.
@Client:40174112 podaj nry zamówień, których dotyczy ten problem - podejmę odpowiednie działania.
837d2190-734c-11f0-a907-fb99ed6dcdd9
699a80a0-63bc-11f0-9afd-09a48efee8f6 (nie zgłaszane tabletki)
187be081-51fe-11f0-bb9e-dbd9c1a5fa37
Dodam jeszcze, że sąsiad też się skarżył, że odbiera z tego paczkomatu uszkodzone przesyłki.
@Client:40174112 podałeś zamówienia gdzie widzę po sprawdzeniu, że nie były nadane InPost, są od różnych sprzedających.
Proszę doprecyzuj swój problem jaki masz?
Problem mam z tym, że notorycznie zaczynają trafiać do mnie uszkodzone paczki i sprzedający przestają chcieć nadawać paczki do wybranego przeze mnie AllegroBOXOne a nie w tym, że sprzedający proponują inne rozwiazania problemu. Problem jest w dostawie allegro i w tym, że muszę walczyć o to by dostarczono do mnie towar w opakowaniu wyslanym przez sprzedawcę a nie zastepczym. Problem jest sformuowany w tytule sprawy, cyt.: "Gdzie można zgłosić rozszerzony problem z przewoźnikiem do danej loklizacji?"
Cześć, @Client:40174112. Dziękuję za doprecyzowanie. Skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem i dam Ci znać, gdy otrzymam dalsze informacje.
@Client:40174112, jesteśmy w kontakcie z przewoźnikiem i wyjaśniamy tę sprawę. Dalsze informacje otrzymasz od nas w korespondencji mailowej.