anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ile można czekać?

lukas-1981
#1 Nowicjusz
  • Rozumiem że chcecie się bawić w paczkomaty, ale niestety wasza usługa nie jest warta nawet 1 złotego w sumie. Francuska firma allegro, kurierzy niemieccy i inni podwykonawcy. Tragedia, zabierajcie ten śmietnik jak macie tak dostarczać, albo dajcie opcje 5zł taniej i czas do 3 dni, bo puki co to się nie pokrywa z umową zawartą przy tranzakcji kupna.
oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

a... już myślałem , że jakiś fajny temat , a tu stara bida ......nuda , 

nie znasz jakiegoś dobrego kawału ?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@lukas-1981 rozumiem, że chodzi Ci o przesyłkę nr A0037XOYT0, która w przeciwieństwie do pozostałych paczek, które zamówiłeś korzystając z Allegro Delivery, nie dotarła do Ciebie następnego dnia po zakupie. 
Wyjaśniamy to z oddziałem, gdy tylko otrzymamy informacje w tej sprawie, skontaktujemy się z Tobą e-mailowo. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@la_nika łał , nowa wklejka 😀....fajna 

oznacz moderatorów

la_nika

@mdrogeria przecież wiesz, że nie korzystam z żadnych wklejek. Mam nadzieję, że wszystko ok u Ciebie 🤗 Miłego wieczoru! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@la_nika wiem , i wiem również , że to ,, która w przeciwieństwie do pozostałych paczek, które zamówiłeś korzystając z Allegro Delivery, nie dotarła do Ciebie następnego dnia po zakupie,, musisz pisać , a ten co to wymyślił dostał premię , albo ,, wyszszy ,,stołek .

pozdrowionka 😀

oznacz moderatorów

la_nika

@mdrogeria nie wydaje mi się, ponieważ wymyśliłam to ja, po sprawdzeniu wcześniejszych przesyłek kupującego, który się tutaj zgłosił.
Niestety żadnej premii ani wyższego stołka nie otrzymałam.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@la_nika a po mojemu należy Ci się 😁

oznacz moderatorów