Paczka od 6.20 i mnie w oddziale doręczającym, zero kontaktu z kurierem, żadnego numeru telefonu. Sprzedający zadręczał,że na dzisiaj będzie paczka i czekam od rana. Żadnej wiadomości od kuriera oraz żadnych namiarów nr telefonu itd. jakiś dramat
@Client:102278789 Przewoźnicy nie mają obowiązku udostępnienia numerów telefonów a termin doręczenia jest jedynie przewidywany - nie gwarantowany.
Chyba że wykupi się dodatkową usługę dostawy w konkretnym dniu lub w konkretnych godzinach ale takie opcje są drogie i nie są one dostępne na Allegro.
Skoro sprzedawcy zapewniał że dojdzie na dzień dzisiejszy,bo tak się umawialiśmy wysłał ją dwa dni temu od rana leży u mnie w oddziale doręczającym i kurier nawet jej nie wziął do doręczenia bo domyślam się,że z powodu dość ciężkiej ok 8 kg ,a zamówiłem dlatego że była najszybszą opcją bo to część do samochodu, która miała by byc na dzisiaj, więc to już jest wina kuriera że paczki nie odebrał z oddziału...
@Client:102278789 Sprzedający może i zapewniał ale prawda jest taka że nie ma on żadnego wpływu na pracę przewoźnika.
Allegro Delivery?
@Client:102278789 Podaj proszę numer przesyłki. Sprawdzę to.