anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kolejny raz problem z paczkomatem Allegro. Komunikat Awaria maszyny i przesyłka wróciła do oddziału.

mrpentecost
#7 Wielbiciel

Kolejny raz to samo! Skusiłem się na wybór paczkomatu Allegro bo była sugestia, że ta opcja jest najszybsza.  I niestety - dzisiaj powinno być doręczone ale w historii przesyłki czytam, że Awaria maszyny, Przesyłka nie została doręczona i wróciła do oddziału.

Kilka tygodni temu identyczna sytuacja z tym samym paczkomatem. Przesyłki 4 razy były cofane do oddziału bo była awaria. Zgłoszenie problemu tutaj pomogło i kurier dostarczył to do domu. Ale czy ja za każdym razem muszę tutaj zgłaszać taki problem?!

I taka ciekawostka. Przekierowanie do drugiego paczkomatu Allegro nie jest możliwe bo obsługują je inne firmy kurierskie. W tej samej miejscowości. Absolutne kuriozum.

Podsumowując. Nigdy z czymś takim się nie spotkałem w przypadku paczkomatów InPost. Więc jeżeli Allegro nie potrafi panować nad swoimi paczkomatami to może powinni zostawić obsługę wysyłki fachowcom?

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @mrpentecost. Rozumiem Twoje niezadowolenie, to nie powinno tak wyglądać i najmocniej przepraszam za utrudnienia. Rzeczywiście automat przez dłuższy czas miał przerwę w działaniu, ale problem nie powinien już występować. 
Niedługo nasz pracownik skontaktuje się z Tobą mailowo, aby ustalić dalsze kroki.  

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów