anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Konkurs Allegro Delivery

majkel33331
#7 Wielbiciel

Witam widzę że Allegro rozpoczęło kolejny konkurs Allegro Delivery i mi się przypomniało że w poprzednim brałem udział - (24 październik a 9 listopad 2025 ) gdzie można sprawdzać wyniki konkursu. Szukam i nigdzie nie mogę ich znaleźć - Pozdrawiam

Allegro Konkurs 2025.11.jpg

Wyniki czasowe chce sprawdzić

oznacz moderatorów
18 ODPOWIEDZI 18

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@majkel33331 jak rozumiem masz na myśli wyniki czasowe użytkowników, którzy wygrali? Nie ogłaszamy ich oficjalnie, wygranych informowaliśmy indywidualnie mailowo. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

majkel33331
#7 Wielbiciel

Dlaczego nie podajecie wyników? - To taki nierzetelny konkurs.

To czyli to konkurs dla pracowników? 😎 😋 Kiedyś ktoś napisał że jak nie ma podanych wyników to że to był Konkurs dla Pracowników 🤔 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@majkel33331 Po co Ci wyniki skoro i tak nie masz żadnej możliwości ich weryfikacji?

oznacz moderatorów

majkel33331
#7 Wielbiciel

Bym wiedział które miejsce mijałem i jaki był najlepszy czas itd.. Powinno być na pisane że nie będzie podawane wyników - to bym w nim nie brał udziału bo wiadomo że się nie wygra. W tych konkursach co były wyniki podawane to kilka razy wygrałem.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@majkel33331 Było napisane - czytałeś regulamin?

oznacz moderatorów

majkel33331
#7 Wielbiciel

Nie czytałem - Ogólnie to ten konkurs jest ukryty - przez przypadek na niego trafiłem jak miałem kilka losów wyświetlił się komunikat przy paczce że mam losy do wykorzystania.

Teraz też nie ma linku do tego konkursu na stronie głównej - wchodzę do niego przez wyszukiwarkę google (trzeba wpisać "allegro delivery konkurs 2025"

Allegro Konkurs 2025.11c.jpg

oznacz moderatorów

majkel33331
#7 Wielbiciel

Trzeba przez wyszukiwarkę do niego wchodzić (linku na stronie Allegro nigdzie nie mogę znaleźć)

Allegro Konkurs 2025.11d.jpg

oznacz moderatorów

majkel33331
#7 Wielbiciel

Powinno być opublikowane TOP 200 Miejsc

Np:

Miejsce 1. Czas 00:02:17

Miejsce 2. Czas 00:02:18

itd... 

Mój najlepszy czas to

Allegro Konkurs 2025.11b.jpg

oznacz moderatorów

Pawelkrzy7
#7 Wielbiciel

U mnie najlepszy czas 00:02,01 i dotarłem do udziału w najwyższym progu. Osobiście sprawdzam pocztę codziennie i ciekaw jestem czy ten konkurs jest prawdziwy czy serio ktoś był szybszy... 

oznacz moderatorów

majkel33331
#7 Wielbiciel

A jak ktoś wygrał i mail nie dotarł?

oznacz moderatorów

Pawelkrzy7
#7 Wielbiciel

Witam, 

Gdzie można znaleźć formularz reklamacyjny do wyników konkursu? 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

VanthX
#8 Zapaleniec

W Regulaminie nie ma nic że organizator może odmówić udzielenia informacji o Twoim wyniku ani innych informacji w tym zakresie. Wręcz przeciwnie, wskazuje prawo złożenia zgłoszenia czy reklamacji z czego polecam skorzystać w razie wątpliwości. Sam jestem zainteresowany, uzyskałem wydaje mi się bardzo dobry wynik i od miesiąca otrzymuje wymijające odpowiedzi o przekazaniu zgłoszenia do odpowiedniego zespołu. Potrafią wręcz ignorować moje ponaglania mimo że jest to wbrew ich własnemu Regulaminowi. Czekam z niecierpliwością na ostateczny termin który mija 21 stycznia. Jak się nie odezwą rozważam podjęcie innych kroków.

oznacz moderatorów

Pawelkrzy7
#7 Wielbiciel

Cześć, ja również mam wątpliwości co do wyników konkursu jak i niejawnego 😂 ogłoszenia zwycięzcy. Czasy miałem różne, 2:40, najszybszy to 2;01 i ciekaw jestem że nic nie wpadło, a tym bardziej, że nie jest planowane publiczne ogłoszenie zwycięzców? Brzmi śmiesznie, ale przechodząc co meriutm. Zgodnie z regulaminem można odwołać się pisemnie albo poprzez formularz. No i gdzie ten formularz? Udało Ci się coś znaleźć? 

oznacz moderatorów

VanthX
#8 Zapaleniec

Pisałem wielokrotnie. Przez ten oficjalny formularz Allegro a później jako kontynuacja wątku na @. Po początkowej obietnicy odpowiedzi i przekazaniu sprawy do odpowiedniego zespołu nastąpiła totalna zlewka i do dziś brak informacji mimo że przez 2 ostatnie tygodnie wysyłałem przypomnienia. I dziś teoretycznie jest ostatni dzień na wysyłkę powiadomień, zwycięzców powinno być dziesiątki, było wiele progów zakupowych i kwot. Też miałem bardzo dobre czasy, prosiłem ich o proste informacje do którego progu zostałem zakwalifikowany a jeżeli nie znalazłem się w żadnej puli to ile mi zabrakło do ostatniego wygrywającego. Wypadałoby aby ktoś tu z Allegro się wypowiedział bo to po prostu skandal i kpina jak na największy serwis w kraju. 

A Jak ktoś faktycznie dostał powiadomienie o wygranej dajcie proszę znać, ktokolwiek coś może?

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@VanthX @Nagród było 84.

Przy założeniu że uczestników było np. 100000 (być może było ich więcej, a być może mniej) szansa na wygraną wynosi 0,084% czyli jedna na 1190 osób coś wygra. 

Więc tak - „zwycięzców powinno być dziesiątki” ale nadal szansa na wygraną jest bardzo mała.

oznacz moderatorów

VanthX
#8 Zapaleniec

Nie zgodzę się do końca, zgodnie z regulaminem i tym co sami napisali wychodzi 114 nagród. I nie chodzi tu o pazerność na wygraną tylko o przejrzystość i pewną jawność choćby dla zainteresowanych uczestników. Cytuję:

"Nagrody to karty podarunkowe na zakupy w naszym serwisie o wartości od 50 zł do 5000 zł (z wyjątkiem nagrody głównej). Istnieje 7 progów nagród i po przekroczeniu każdego z nich pojawia się szansa na wygraną:

1 próg - główna nagroda - 10 000 zł - najwięcej zamówień w czasie trwania konkursu

2 próg - karta podarunkowa na 5000 zł - 9 i więcej zamówień + najlepszy czas konkursowy - nagradzamy 3 osoby

3 próg - karta podarunkowa na 2000 zł - 7 i więcej zamówień + najlepszy czas konkursowy - nagradzamy 5 osób

4 próg - karta podarunkowa na 1000 zł - 5 i więcej zamówień + najlepszy czas konkursowy - nagradzamy 10 osób

5 próg - karta podarunkowa na 500 zł - 3 i więcej zamówień + najlepszy czas konkursowy - nagradzamy 20 osób

6 próg - karta podarunkowa na 100 zł - 2 i więcej zamówień + najlepszy czas konkursowy - nagradzamy 25 osób

7 próg - karta podarunkowa na 50 zł - 1 i więcej zamówień + najlepszy czas konkursowy - nagradzamy 50 osób.

Zgodnie z regulaminem zwycięzców wyłonimy do 21 stycznia i do tego dnia powiadomimy laureatów mailowo."

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ok zerkałem w takim razie na inny konkurs. 
W takim wypadku szansa na wygraną jest nieco większa ale tylko nieznacznie. 

Allegro i tak nie ma prawa publikować listy zwycięzców (przynajmniej nie przy takiej skali konkursu i nagród - to musi być odpowiednio uzasadnione np. nagrodami o bardzo dużej wartości).
Nawet gdyby podali samą listę wyników bez listy zwycięzców to i tak znaleźliby się ludzie którzy by to kwestionowali 😁

Pamiętam nawet całkiem niedawno był tu wątek w którym ktoś domagał się podania mu danych osobistych zwycięzcy bo chciał wszytko sam zweryfikować czy aby na pewno nagroda istniała i została przyznana. 

oznacz moderatorów