Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam widzę że Allegro rozpoczęło kolejny konkurs Allegro Delivery i mi się przypomniało że w poprzednim brałem udział - (24 październik a 9 listopad 2025 ) gdzie można sprawdzać wyniki konkursu. Szukam i nigdzie nie mogę ich znaleźć - Pozdrawiam
Wyniki czasowe chce sprawdzić
@majkel33331 jak rozumiem masz na myśli wyniki czasowe użytkowników, którzy wygrali? Nie ogłaszamy ich oficjalnie, wygranych informowaliśmy indywidualnie mailowo.
Dlaczego nie podajecie wyników? - To taki nierzetelny konkurs.
To czyli to konkurs dla pracowników? 😎 😋 Kiedyś ktoś napisał że jak nie ma podanych wyników to że to był Konkurs dla Pracowników 🤔
@majkel33331 Po co Ci wyniki skoro i tak nie masz żadnej możliwości ich weryfikacji?
Bym wiedział które miejsce mijałem i jaki był najlepszy czas itd.. Powinno być na pisane że nie będzie podawane wyników - to bym w nim nie brał udziału bo wiadomo że się nie wygra. W tych konkursach co były wyniki podawane to kilka razy wygrałem.
@majkel33331 Było napisane - czytałeś regulamin?
Nie czytałem - Ogólnie to ten konkurs jest ukryty - przez przypadek na niego trafiłem jak miałem kilka losów wyświetlił się komunikat przy paczce że mam losy do wykorzystania.
Teraz też nie ma linku do tego konkursu na stronie głównej - wchodzę do niego przez wyszukiwarkę google (trzeba wpisać "allegro delivery konkurs 2025"
Trzeba przez wyszukiwarkę do niego wchodzić (linku na stronie Allegro nigdzie nie mogę znaleźć)
Powinno być opublikowane TOP 200 Miejsc
Np:
Miejsce 1. Czas 00:02:17
Miejsce 2. Czas 00:02:18
itd...
Mój najlepszy czas to
A jak ktoś wygrał i mail nie dotarł?