anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Konkurs Allegro Delivery

majkel33331
#7 Wielbiciel

Witam widzę że Allegro rozpoczęło kolejny konkurs Allegro Delivery i mi się przypomniało że w poprzednim brałem udział - (24 październik a 9 listopad 2025 ) gdzie można sprawdzać wyniki konkursu. Szukam i nigdzie nie mogę ich znaleźć - Pozdrawiam

Allegro Konkurs 2025.11.jpg

Wyniki czasowe chce sprawdzić

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@majkel33331 jak rozumiem masz na myśli wyniki czasowe użytkowników, którzy wygrali? Nie ogłaszamy ich oficjalnie, wygranych informowaliśmy indywidualnie mailowo. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

majkel33331
#7 Wielbiciel

Dlaczego nie podajecie wyników? - To taki nierzetelny konkurs.

To czyli to konkurs dla pracowników? 😎 😋 Kiedyś ktoś napisał że jak nie ma podanych wyników to że to był Konkurs dla Pracowników 🤔 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@majkel33331 Po co Ci wyniki skoro i tak nie masz żadnej możliwości ich weryfikacji?

oznacz moderatorów

majkel33331
#7 Wielbiciel

Bym wiedział które miejsce mijałem i jaki był najlepszy czas itd.. Powinno być na pisane że nie będzie podawane wyników - to bym w nim nie brał udziału bo wiadomo że się nie wygra. W tych konkursach co były wyniki podawane to kilka razy wygrałem.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@majkel33331 Było napisane - czytałeś regulamin?

oznacz moderatorów

majkel33331
#7 Wielbiciel

Nie czytałem - Ogólnie to ten konkurs jest ukryty - przez przypadek na niego trafiłem jak miałem kilka losów wyświetlił się komunikat przy paczce że mam losy do wykorzystania.

Teraz też nie ma linku do tego konkursu na stronie głównej - wchodzę do niego przez wyszukiwarkę google (trzeba wpisać "allegro delivery konkurs 2025"

Allegro Konkurs 2025.11c.jpg

oznacz moderatorów

majkel33331
#7 Wielbiciel

Trzeba przez wyszukiwarkę do niego wchodzić (linku na stronie Allegro nigdzie nie mogę znaleźć)

Allegro Konkurs 2025.11d.jpg

oznacz moderatorów

majkel33331
#7 Wielbiciel

Powinno być opublikowane TOP 200 Miejsc

Np:

Miejsce 1. Czas 00:02:17

Miejsce 2. Czas 00:02:18

itd... 

Mój najlepszy czas to

Allegro Konkurs 2025.11b.jpg

oznacz moderatorów