anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kto za to odpowiada?

wicher55
#1 Nowicjusz

To już przesada!!! Moja przesyłka od dwóch dni nie może dotrzeć do celu: jak nie "brak czasu" (brak czyjego czasu?!), to później "brak miejsca"!!! Chciałbym poinformować, że w moim mieście jest więcej niż jeden paczkomat. Czyżby Orlen paczka wolała wozić tam i z powrotem moją przesyłkę zamiast zostawić w innym paczkomacie?.

Screenshot_2025-12-31-19-47-50-839_pl.allegro.jpg

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Trzeba był sobie wybrać innego dostawcę ,co ma więcej i większe paczkomaty .

oznacz moderatorów

pecela
#20 Guru ⭐⭐

@wicher55 

Kurier Orlen Paczki nie może doręczyć przesyłki do Paczkomatu. Wszystkie paczkomaty są własnością Inpostu (wszystkie, bez wyjątków), a to konkurencyjna firma. Orlen Paczka ma swoje maszyny paczkowe, na chwilę obecną nie mają one swojej nazwy), do których doręcza przesyłki.

A i czy twoją przesyłkę doręcza Orlen Paczka czy Allegro Delivery Orlen Paczka (screena nie widać).  To dwie różne firmy (choć w obu fizycznie przesyłkę dostarcza ten sam kurier).

ps. Odpowiadając na pytanie. Musi wozić, bo takie jest prawo.

oznacz moderatorów

wicher55
#1 Nowicjusz

Chodziło mi o maszyny paczkowe Orlen paczki. A dostawca Allegro Delivery Orlen Paczka. A kurier nie mógł umieścić przesyłki w innej maszynie Orlen paczki jeśli w wybranej nie było miejsca? Odległość miedzy nimi do 1km.

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

Moze

Ale jak tak zrobi to zaraz sie odzywają wniebogłosy że paczka leży w maszynie innej niż wybrano. Zaraz się znajduje jakaś babka w ciąży albo ktoś na wózku któremu za daleko żeby to odbierać z innej lokalizacji 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@wicher55 

Podaj proszę numer przesyłki.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

wicher55
#1 Nowicjusz
Allegro