Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam dlaczego w opcjach dostawy nie jest uwzględnione to że paczkę dostarczy kurier allegro delivery dpd tylko po prostu jest napisane kurier dpd? Przez takie coś nie mam teraz możliwości aby zarządzać paczka.
Jesli nie ma mnie w domu to kurier allegro delivery dpd podejmie następnego dnia kolejna próbę doręczenia paczki?
@Naatalia1019 powinien 🙂
Cześć @Naatalia1019, podaj proszę numer przesyłki.
W jaki sposób chcesz zarządzać przesyłką?
AD0B464JN3HT6K210
Przekierowanie do żabki, do oneboxa lub do dpd pickup mogę sobie pomarzyć więc przynajmniej chciałbym aby paczka dotarła do mnie w piątek a nie jutro.
Dziękuje @Naatalia1019, niestety nie mamy takiej możliwości.
Tak jak wspomniał @kostas11, kurier powinien ponowić próbę doręczenia w następnym dniu roboczym. Gdyby się tak jednak nie stało, daj proszę znać.
A wiesz, że za to, że przekierujesz sobie paczkę, to DPD nalicza sprzedawcy 14,99 zł za każde przekierowanie? Tu nie ma przekierowania i naliczania opłat za nie.
W Allegro DPD opłata za przekierowanie naliczana jest zawsze, w przeciwieństwie do zwykłego DPD gdzie przekierowanie w ramach jednego oddziału jest bezpłatne.
Oczywiście Allegro Kurier DPD to nie to samo co Allegro Delivery Kurier DPD.
ps. w Allegro Kurier DPD opłata naliczana jest za każde przekierowanie, nawet jak nic nie zmienisz w zleceniu. Np jak przekierujesz do Żabki, to sprzedawca płaci 14,99 zł, zrezygnujesz kolejne 14,99 zł. Tak samo jak zmienisz punkt, do którego było zlecone przekierowania to kolejne 14,99 zł dla sprzedawcy. Nie byłaś pewna czy zleciłaś przekierowanie, więc jeszcze raz zrobiłaś przekierowania, no to kolejne 14,99 zł.