anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurier nie dostarcza mi paczek do domu tylko zostawia w Zabce.Do kogo napisac skargę?

KasikZ_2010
#1 Nowicjusz

Witam! Zamawiajac  paczki wybralam opcje kuriera, zeby przyniosl mi do domu. A on zostawia mi kazda paczkę w Zabce bez pytania mnie o zgodę. Idac po paczkę mijam paczkomat, tej opcji nie wybieram, bo nie moge dzwigac. DPD wypielo się na mnie i kazalo pisac do Allegro Delivery. Chce zgłosić skarge, ale niewiem gdzie to pisac. Cos poradzicie? 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KasikZ_2010 zrezygnować z zakupów na allegro , idzie okres przedświąteczny będzie jeszcze gorzej  ,jest tylko jeden przewoźnik w Polsce , który to może ogarnąć , na pewno nie jest nim Delivery .

oznacz moderatorów

skrzypekps
#7 Wielbiciel

ale to DPD tak robi... u mnie też nawet nie dotkną domofonu, podjechał,  odjechał i paczkę zostawil w żabce...

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@skrzypekps uwierz mi ,ze nie tylko DPD , w ramach Delivery to popularna praktyka 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @KasikZ_2010, podaj proszę numer przesyłki, której dotyczy przytoczona przez Ciebie sytuacja.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KasikZ_2010 napisz maila z dokładnym opisem sytuacji na adres e-mail: dpd@dpd.com.pl > miałem taką samą sytuację > BOK mnie olał > dopiero interwencja w centrali na Mineralnej w Warszawie pomogła > sytuacja już się nie powtarza.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KasikZ_2010 pisz reklamację do allegro

organizatorem wysyłek allegro delivery jest allegro

i serwis odpowiada za tą sytuację

żądaj odszkodowania przewidzianego prawem za złe wykonanie usługi pocztowej

oznacz moderatorów