Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kurier w ramach Allegro Delivery 26.07 nie odebrał paczki i do dnia dzisiejszego (30.07) po nią nie przyjechał. Dotyczy paczki A000VK6M17, numer zlecenia 11434622. Proszę o interwencje i odebranie paczki. Oraz o wyłączenie tej przesyłki ze statystyk jakości sprzedaży.
@_HolaOla_ Kurier DPD Allegro Delivery zamówiony 07.08 ok. godz. 12 znowu nie podjechał po odbiór. Przesyłka nr A000XU05Y4. Zlecenie podjazdu 11671990. Proszę o interwencję u przewoźnika, poinformowanie klienta, że opóźnienie nie jest z winy sprzedającego i wykluczenie ze statystyk zamówienia e4a7e4f0-542b-11ef-aab9-e310f093ce26.
Obawiam się, że wybranie DPD na dostawcę usług Allegro Delivery odbije Wam się mocną czkawką.
@Mydlarnia_Venus poprosiłam o wykluczenie tego zamówienia z jakości oraz o interwencję u kuriera oraz wiadomość do kupującej w sprawie tej paczki.
@la_nika Dziękuję.
Kurier przed chwilą dostarczył mi paczkę i przy okazji odebrał wczorajszą zaległą. Twierdzi, że zlecenie dostał po godz. 14. mimo, iż my wysłaliśmy ok. 12. Przypuszczam, że to nieprawda i po prostu nie chciało mu się przyjechać, bo jak jest w okolicy, to podjeżdża w mniej niż 5 minut od złożenia zlecenia.
@_HolaOla_ Wczoraj dalej nie została odebrana przesyłka. Kiedy można się spodziewać odbioru??
Mam dokładnie to samo, ogólnie allegro delivery to jakiś żart. U mnie kurier nie odbierał przesyłek, bo miałem zamówione podjazdy do 14, a on był w mojej okolicy po 14, więc w dupie miał odbiór. Nie da się wybrać innych godzin odbioru, trzeba wysyłąć wnioski do allegro, które niewiadomo, czy coś dadzą. Ogólnie to nie polecam. A allegro wymaga tej szajsowatej dostawy do smart
Przesyłki utworzone, zapakowane, podjazd zamówiony 2 dni temu. Kuriera allegro one - brak po odbiór. Co robić? Jak żyć?
Przecież to sprzedawca dostaje po dupie, nie allegro za swoją dostawę... dostawę, która jest wymagana żeby mieć smarta
@StudioScorpion czy możesz podać mi numery przesyłek, które czekają na podjazd?
@el12_krakow nie jestem w stanie wskazać Ci daty, ale po raz kolejny poprosiłam o interwencję w tym oddziale.
Coś te wasze interwencje nie przynoszą rezultatu. A000VJARD8 od tygodnia nieodebrana pomimo zapewnień o "interwencji" dwa dni temu. Wy jesteś niepoważni.... I jeszcze zmuszacie Sprzedawców do korzystania z tego badziewia.... Chyba trzeba to do jakiegoś niebezpiecznika albo innego portalu zgłosić, bo to jest kpina.
@_HolaOla_ Czy te interwencje coś znaczą? Kolejny dzień minął i dalej nie została odebrana. Jakąś odpowiedź w tym oddziale dali?
Odpowiedź jest taka, że zgodnie z regulaminem AllegroOne nie gwarantuje odbiorów przesyłek. Jak kurier będzie chciał to odbierze, jak nie to nie i nic z tym nie zrobisz, bo zaakceptowałeś regulamin. Hajs ma się zgadzać właścicielom Allegro a nie zwykłemu użytkownikowi.
Interwencje do Allegro w sprawie takich przesyłek nic nie pomogą.
Z UPS nie miałem problemów- zlecenia odbioru dochodziły od samego początku. Dodatkowo mam bezpośredni kontakt z kurierem - to bardzo ważne. Jak mam np. tylko 1 przesyłkę Allegro kurier UPS, to dzwonię do niego i mi ją odbiera. Nie muszę płacić 5 zł za odbiór przesyłki.
Z DPD na początku były problemy. Kurier DPD jest u mnie w godz, 09:30 - 11:00. Przez tydzień czasu kurier DPD nie odbierał przesyłek pomimo składanych zleceń. W końcu zadzwoniłem do kuriera - bezpośrednio do kierowcy obsługującego mój region. Okazało się, że po prostu nie otrzymywał zleceń odbioru od Allegro. I powiedział, żeby najlepiej do niego dzwonić jak mam odbiór. I od tego czasu nie mam problemów z odbiorem. Oprócz czasu - czasem paczki spakowane o 09:30, dzwonię do niego, a tu "zonk" - jest już 30 km. dalej i już się nie wróci.
@_HolaOla_
Po raz kolejny interwencja nic nie dała. Paczka dalej czeka na odebranie. Proszę coś z tym w końcu zrobić!
@el12_krakow bardzo Cię za to przepraszamy! Ponownie skontaktowaliśmy się w tej sprawie z oddziałem.
@la_nika Widzę, że samo skontaktowanie się z odziałem nic nie daje. Proszę o informację jaka firma transportowa ma podjechać po paczkę, oraz numer telefonu do kuriera.
@el12_krakow otrzymałam informację, że kurier dzisiaj odbierze przesyłkę. Będzie to Kurier Allegro One.
@la_nika Dziękuję. Proszę jeszcze o usunięcie tego zamówienia z jakości sprzedaży.
@el12_krakow oczywiście! Poprosiłam już o wykluczenie tego zamówienia, od jutra nie będzie już wliczane do Twoich statystyk.
Powtarzam post, bo brak reakcji.
Kurier DPD Allegro Delivery zamówiony 07.08 ok. godz. 12 znowu nie podjechał po odbiór. Przesyłka nr A000XU05Y4. Zlecenie podjazdu 11671990. Proszę o interwencję u przewoźnika, poinformowanie klienta, że opóźnienie nie jest z winy sprzedającego i wykluczenie ze statystyk zamówienia e4a7e4f0-542b-11ef-aab9-e310f093ce26.
Obawiam się, że wybranie DPD na dostawcę usług Allegro Delivery odbije Wam się mocną czkawką.