Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
nadałam dziś 2 paczki w paczkomacie orlen. Widzę , ze jedna paczka ma status "w drodze" numker przesyłi Allegro AD01AAOZB1, a druga nadana w tym samym momencie "oczekuje na nadanie "Allegro AD01AAZYX4" |Klientka zamówiła, aby mieć paczkę na jutro. Pilnie czekam na informacje z prośbą, aby kurier odebrał jeszcze dziś paczkę z paczkomatu, nie rozumiem dlaczego jedna paczka została odebrana a druga nie
Dziękuję
@Pastelka_shop Zweryfikuję tę sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Pastelka_shop Doprecyzuj proszę, czy nadałeś paczki w tej samej skrytce? Paczka AD01AAZYX4 widnieje jako nienadana.
Tak oczywiście nadałam obie paczki w tej samej skrytce. Co się dzieje? paczka zagineła?
@Pastelka_shop tego jeszcze nie wiemy, ale wyjaśniamy to już z przewoźnikiem.
Widzę, że kurier paczkę wziął z paczkomatu dopiero w dniu dzisiejszym, proszę o wykluczenie tej paczki z jakości sprzedaży . Z góry dziękuję za interwencję.
Pozdrawiam
Super , że interweniowaliście w sprawie mojej paczki, bardzo się cieszę, że paczka się odnalazła, ale aby mnie obwinić całą sytuacją, że źle nadałam paczki to już w głowie się nie mieści , dostałam na meila od was informację: " Muszę równocześnie przekazać jednak pouczenie w kwestii nadawania przesyłek w pogramie Allegro Delivery:. Jeżeli nadają Państwo kilka przesyłek na raz w automatach, każdą z nich należy nadać osobno, do osobnej skrytki. 2. My nie możemy potwierdzić momentu nadania paczki w celu wykluczenia opóźnienia w odbiorze, ponieważ została ona błędnie nadana i nie ma statusów."
Nie rozumiem tego powyższego stwierdzenia, ponieważ swoje paczki nadałam w 2 oddzielnych skrytkach , nigdy nie wpadłam nawet na taki pomysł alby wrzucić paczki do jednej skrytki. Obie paczki zeskanowałam oddzielnie i włożyłam do 2 oddzielnych skrytek. Wszystko można na pewno zobaczyć na kamerach które są pod paczkomatem, poza tym mam nawet światka bo nie byłam sama . Jeśli Państwo nie chcą wykluczać tego typu błędów ze strony firm kurierskich to nie wiem do czego zmierza ten świat. Mam ponieść konsekwencje, które leżą tylko i wyłącznie po firmie kurierskiej. Jeśli dostaliście taką informację od firmy kurierskiej , to nie mam już dobrej opinii o tej firmie kurierskiej ! i na pewno gdzieś opiszę ta sytuację. Bo firma powinna przyznać się do błędu (wstyd) !
Pozdrawiam
Teraz będzie się temat ciągnął, bo napsiałam wyżej przez przypadek cyt."Tak oczywiście nadałam obie paczki w tej samej skrytce", z nerwów że paczka zaginęła tak potwierdziłam, błędnie napisałam. nie nadałam w tej samej skrytce, błąd z mojej strony ze tak potwierdziłam-tak napisałam , chodziło mi, ze w tym sasmy paczkomacie. Mój błąd! bo się zdenerwowałam, ze paczka nie została wysłana , Nadałam w tym samym paczomacie ! nie w tej samej skrytce! Jeszcze raz pisze mój błąd że tak napisałam ! Dobra nie było tematu, z wami sie nie wygra , zawsze stoicie przeciwko sprzedawcy! . Wszystko jest na kamerach i mam świadka, ale to już zostanie dla mnie bo widzę jakie macie podejście, Myślałam, ze to w jakiś sposób sprawdziliście. Szkoda czasu
Cześć, @Pastelka_shop. Bardzo dziękuję za doprecyzowanie - widzę, że takie informacje przekazałaś też w korespondencji mailowej i sprawa jest dalej wyjaśniana z oddziałem. Gdy tylko otrzymamy od nich odpowiedź, damy Ci znać mailowo.
Najmocniej przepraszam za utrudnienia.