anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurierzy z DPD nie zjawiają się po paczki.

brasselrecords
#8 Zapaleniec#

Chciałem zapytać w jakim celu Allegro wprowadziło opcje podjazdów kurierów DPD skoro kurierzy z DPD mają w głębokim poważaniu zlecenia podjazdów i odbieranie paczek? Nie wiem jak jest w innych miastach ale we Wrocławiu słabo. Znowu mam opóźnione paczki, ponieważ kurier nie odebrał paczek i nie poinformował, że nie przyjedzie....

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

brasselrecords
#8 Zapaleniec#

Dodam jeszcze, że cały ten system uzależniania wyników sprzedaży od tego czy kurier raczy odebrać przesyłkę czy nie jest dużym nadużyciem. Liczenie przez Allegro czasu wysyłki od momentu odebrania przesyłki przez kuriera, a nie od momentu nadania jej w paczko punkcie czy paczkomacie to jest absurd. Jeżeli sklep zaczyna działać od godz. 10 rano to jak ma nadać paczki tego samego dnia skoro kurier np. z UPS robi objazd o 10 a następnego dnia o 12:00...Nie chce też zrzucać całej winy na kurierów, bo raczej wina leży po stronie systemu allegro.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@brasselrecords bardzo Cię przepraszam za tę sytuację. Za chwilę otrzymasz od nas wiadomość mailową w swojej sprawie. Interweniujemy też już u przewoźnika w sprawie Twoich problemów z odbiorem. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów