Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy tworzeniu przesyłki pojawia się komunikat: "dostawa dzisiaj nie jest dostępna dla wybranego One Boxa",
ale jako adres one boxa wchodzi adres kupującego. Proszę o informację jak wyjśc z tego problemu.
@Drogeria_Gio czy możesz pokazać nam zrzut ekranu z tym komunikatem? Którego zamówienia dotyczy to nadanie?
@Drogeria_Gio dziękuję. Po prawej stronie, obok ikony kosza, kliknij proszę w edycję i zmień metodę dostawy na "Allegro One Box, One Kurier" (bez dostawa dzisiaj).
Niestety nie mam możliwości edycji sposobu dostawy.
@Drogeria_Gio w takim razie podaj mi proszę numer tego zamówienia.
ca540b70-8b9c-11f0-a4db-2f9c265ced69
@Drogeria_Gio dziękuję i mam jeszcze jedną, ale ostatnią prośbę - czy możesz wyczyścić pliki cookies i pamięć podręczną w swojej przeglądarce? Jak już to zrobisz, spróbuj proszę ponownie i sprawdź, czy problem jest aktualny.
Przy numerze automatu nie pojawiają się jego dane adresowe.
@Drogeria_Gio rozumiem, ale tak jak pisałam wyżej, wyczyść proszę pliki cookies i sprawdź, czy to pomogło.
Niestety nie pomogło, a problem dotyczy wiekszej ilości tego typu przesyłek.
@Drogeria_Gio dziękuję, w takim razie poproszę zespół o sprawdzenie tej sytuacji i wrócę do Ciebie z informacjami.
Przy próbie zmainy punktu odbioru nie ma możliwości zanaczenia automatu w promieniu kilku kilometrów od wybranego przez klientkę, w tym konkretnym zamówieniu ale dalsze ok. Podobnie z adresem warszaskim. Proszę o informacją bo muszę się przespać 🙂
Podobnie jest z tym zamówieniem d7361bf2-8afa-11f0-aa11-51e7666157ab. Przy próbie zmiany automatu dostępne mam tylko niektóre automaty z Krakowa a zamówienie jest do Łodzi.
@Drogeria_Gio jak obiecałam, wracam z informacjami. Poprawiliśmy już ten błąd, więc spróbuj proszę ponownie nadać tę przesyłkę teraz.