Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałam paczkę, której nie zamawiałam. Ktoś najwidoczniej zamówił ją dla mnie. Nie czuję się z tym komfortowo, rzeczy w niej nie są tanie, a ktoś zna mój numer telefonu i mój adres - czy mogłabym prosić o imię chociaż tej osoby? Wtedy będę wiedzieć na pewno, że to nie żart kogoś, kogo znam
Może do paczka od Santa Claus?
Byłoby miło, gdyby nie fakt, że ktoś kilka dni temu obudził mnie w środku nocy dzwonkiem do drzwi. Kiedy do nich dotarłam, nie było tam już nikogo. Po prostu chcę zrozumieć, niekoniecznie łączyć tych faktów, może ktoś z moich znajomych zrobił mi psikusa, dlatego jeszcze nie informuję o tym policji.
Cichy adorator...podejrzewasz stalking?
Allegro Ci nie pomoże, bo nie może...RODO...
Może w jakiś sposób może pomóc, pytam tylko o imię. Kiedy poproszę policję o pomoc, będzie musiało udostępnić wszystkie dane. I tak, podejrzewam stalking. Pisząc tutaj, jeszcze żyję, stalking zazwyczaj się kończy niepisaniem już w ogóle 😉
To chyba musisz zgłosić się na policję bo tylko wtedy Alegro na ich wezwanie przekaże dane. Zatrzymaj numer przesyłki i dane nadawcy, może w środku znajduję się paragon z danymi sprzedawcy, spróbuj też z nim się skontaktować. Ewentualnie opisz problem kontaktując się bezpośrednio z Allegro, a nie tu na publicznym forum.
Dzięki, tak zrobię!
@AgnieszkaTAROT88 A coś złego było w tej paczce, a paczka nie opisana, bez etykiety?
a na paczce nie ma nicku Allegro tego kupującego
W przesyłce brak faktury, nadawca "magazyn Allegro"
@AgnieszkaTAROT88 Jest kilka opcji, ktoś zrobił psikusa ale także pomyłka ze strony Alelgro- nie zdziwiłbym się.