anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

PACZKA - NIESPODZIANKA

AgnieszkaTAROT88
#7 Wielbiciel#

Otrzymałam paczkę, której nie zamawiałam. Ktoś najwidoczniej zamówił ją dla mnie. Nie czuję się z tym komfortowo, rzeczy w niej nie są tanie, a ktoś zna mój numer telefonu i mój adres - czy mogłabym prosić o imię chociaż tej osoby? Wtedy będę wiedzieć na pewno, że to nie żart kogoś, kogo znam

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Halfrunt
#20 Guru#

Może do paczka od Santa Claus?

oznacz moderatorów

AgnieszkaTAROT88
#7 Wielbiciel#

Byłoby miło, gdyby nie fakt, że ktoś kilka dni temu obudził mnie w środku nocy dzwonkiem do drzwi. Kiedy do nich dotarłam, nie było tam już nikogo. Po prostu chcę zrozumieć, niekoniecznie łączyć tych faktów, może ktoś z moich znajomych zrobił mi psikusa, dlatego jeszcze nie informuję o tym policji.

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#14 Krzewiciel#

Cichy adorator...podejrzewasz stalking?

Allegro Ci nie pomoże, bo nie może...RODO...

oznacz moderatorów

AgnieszkaTAROT88
#7 Wielbiciel#

Może w jakiś sposób może pomóc, pytam tylko o imię. Kiedy poproszę policję o pomoc, będzie musiało udostępnić wszystkie dane. I tak, podejrzewam stalking. Pisząc tutaj, jeszcze żyję, stalking zazwyczaj się kończy niepisaniem już w ogóle 😉 

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

To chyba musisz zgłosić się na policję bo tylko wtedy Alegro na ich wezwanie przekaże dane. Zatrzymaj numer przesyłki i dane nadawcy, może w środku znajduję się paragon z danymi sprzedawcy, spróbuj też z nim się skontaktować. Ewentualnie opisz problem kontaktując się bezpośrednio z Allegro, a nie tu na publicznym forum. 

oznacz moderatorów

AgnieszkaTAROT88
#7 Wielbiciel#

Dzięki, tak zrobię!

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@AgnieszkaTAROT88 A coś złego było w tej paczce, a paczka nie opisana, bez etykiety?

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

a na paczce nie ma nicku Allegro tego kupującego

oznacz moderatorów

AgnieszkaTAROT88
#7 Wielbiciel#

W przesyłce brak faktury, nadawca "magazyn Allegro"

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@AgnieszkaTAROT88 Jest kilka opcji, ktoś zrobił psikusa ale także pomyłka ze strony Alelgro- nie zdziwiłbym się.

oznacz moderatorów