anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podjazd DHL - brak pomimo zlecenia

MAMY ROZWIĄZANIE!
MAJOWO_PL
#7 Wielbiciel

Witam, od dwóch dnia zamawiam podjazd DHL do magazynu, i od dwóch dni kurier nie dociera do nas. Nie mamy do niego numeru żeby się skontaktować, klienci już się irytują bo jest 2 dni opóźnienie wysyłki nie z naszej winy.
Podjazd jest zamawiany z panelu Sellasist, przykładowy nr przewozowy: AD01DAXAN4 
Czy możemy dostać nr do kuriera lub liczyć na szybką interwencje?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@MAJOWO_PL sprawdziłam tę przesyłkę i nie widzę, żeby był do niej zamówiony podjazd. Czy próbowałeś zamówić go bezpośrednio przez Wysyłam z Allegro? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
MAJOWO_PL
#7 Wielbiciel

zamawiam wszystkie podjazdy przez sellasist, dla wszystkich kurierów i wszystkich kont allegro. i tylko z DHL jest problem

oznacz moderatorów
Syrena_zT

@MAJOWO_PL czy mógłbyś spróbować teraz zamówić podjazd przez WZA? Sprawdzę wtedy czy został odnotowany. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
MAJOWO_PL
#7 Wielbiciel

poszło

oznacz moderatorów
la_nika

@MAJOWO_PL zgłosiłam to już do DHL. 
Czy możesz napisać, czy podjazd do przykładowej przesyłki nr AD01DDTXZ2 także zamawiałeś przez Sellasist? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
MAJOWO_PL
#7 Wielbiciel

tak, tu podsyłam screenadhl.png

oznacz moderatorów
MAJOWO_PL
#7 Wielbiciel

właśnie był kurier po 3 dniach.. mamy już do niego numer, więc będziemy się kontaktować bezpośrednio z nim. 
Dziękuje za pomoc!

oznacz moderatorów
la_nika

@MAJOWO_PL ok, dziękuję za potwierdzenie, że kurier odebrał paczki. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
pecela
#20 Guru ⭐⭐

@MAJOWO_PL

To jest nr przesyłki Allegro Delivery, a nie DHL eCommerce. Nie zamówisz więc podjazdu kuriera bezpośrednio w DHL eCommerce do przesyłki Allegro Delivery. 

Allegro Delivery Kurier DHL i Allegro Kurier DHL to formalnie dwóch różnych przewoźników.

oznacz moderatorów