anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Predajce nezastihnuteľny kurierom na svojej adrese, neschopný prevziať balik

Client:35692893
#1 Nowicjusz

Dobry deň, vratila som tovar, kurier ho vyzdvyhol na mojej adrese, vśetko bolo vporiadku. Ale predajca odmietol vratiť platbu, tovar nedostal späť. Podľa sledovacieho ćísla som vyhľadala kde sa balik nachadza, bolo potrebne doplniť adresu, adresu som doplnila ale neustale mi chodia spravy,że balik nebol dorućený pretoże predajca nebol zastihnutý. Balík je uż polroka v Poznani na nejakom prekladisku, ćo mąm robiť. Sledovacie ćíslo som poskytla aj predajcovi, ten tvrdí,że ho spoloćnosť nekontaktovala a nerieśi to. Sledovacie ćíslo v DHL: JJD000030142435000002428389

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

grimz
Expert Allegro.sk

Dobrý deň, 

v tomto prípade Vám odporúčam vytvoriť diskusiu v histórii nákupov (allegro.sk/moje-allegro/nakupy/historia-nakupov). Po kliknutí na konkrétnu objednávku jednoducho zvoľte možnosť Nahlásiť problém po nákupe.

Prosím, opíšte v diskusii celú situáciu a priložte všetky potrebné dokumenty, ktoré preukazujú odoslanie balíka späť predajcovi.

Zároveň určite odporúčam požiadať požiadať o pomoc Allegro prostredníctvom príslušného tlačidla v diskusii, aby sa do diskusie zapojila a pomohla Vám s riešením. Nemusíte sa obávať nakupovanie na Allegro je vždy bezpečné a chránené vďaka službe Bezpečný nákup Allegro (allegro.sk/pre-kupujucich/allegro-bezpecny-nakup).

O svoje peniaze teda určite neprídete. 🙂

Martin
   Moderator
oznacz moderatorów