Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałabym zapytać, gdzie mogę zgłosić problem z niepojawianiem się kuriera Allegro Kurier DHL (AD).
Pomimo prawidłowego zamawiania podjazdu kuriera przez system Allegro, kurier nie przyjeżdża po odbiór przesyłek. Zostało u nas kilkadziesiąt przesyłek. Brak kontaktu z kurierem.
Numer zlecenia podjazdu: AD4265674
Proszę o informację, jak i gdzie zgłaszać takie przypadki, aby zostały odpowiednio odnotowane i wyjaśnione.
Cześć @bes-pol, możesz je zgłaszać na Gadane 🙂
Zgłosiłem Twój problem z brakiem podjazdu, gdy tylko otrzymam informację zwrotną od dedykowanego działu, poinformujemy Cię o tym.
Wracam @bes-pol, zgłosiliśmy interwencję.
Przesyłki powinny zostać dzisiaj odebrane, gdyby tak się jednak nie stało, daj proszę znać.
Niestety paczki w dniu wczorajszym tzn. 19-08-2025 nie zostały nadal odebrane. Mimo pilnowania do późnych godzin wieczornych kurier nie podjechał.
Przesyłam dodatkowy numer zlecenia z wczoraj: AD4300660
Co z nienadanymi paczkami? Czy zamawiający dostaną informację w tym wypadku o opóźnieniu z winy kuriera a nie naszej? Czy paczki będą wykluczone z statystyki szbkich nadań? Chodzi o oba zlecenia: AD4265674 oraz AD4300660
@bes-pol przykro mi, że kurier ponownie nie odebrał przesyłek. Zgłosiłam ponownie prośbę o interwencję w Twojej sprawie. Nie kontaktujemy się dodatkowo w takiej sytuacji z kupującym. Nie przyznajemy punktów ujemnych w mierze szybka wysyłka.
Dzień dobry
U nas jest ten sam problem. Wczoraj zgłoszone 2 podjazdy DHL na godz. 10-12 i 12-14. Kurier się nie pojawił. Proszę o wykluczenie wczorajszych przesyłek ze statystyk (AD00UOYYZ3, AD00UMZVO4) oraz interwencję w DHL.
@wulcar-pl zgłosiłam prośbę o interwencję w sprawie odbioru przesyłek. Jeszcze nie mamy możliwości wykluczenia przesyłek, będziemy mogli to zrobić dopiero po przeliczeniu czyli po 21/22 sierpnia.