anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z doręczeniem paczki

kape1988
#8 Zapaleniec

Dzisiaj w zasadzie przed chwilą dostałem informację że nie powiodła się próba dostarczenia paczki AD025GPM42. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że w mieszkaniu były dwie osoby. Zero kontaktu od strony kuriera , tak samo nie ma numeru telefonu do kuriera przy śledzeniu przesyłki na stronie allegro, jedynie jest informacja odnośnie przewoźnika którym miał być niby DHL. Proszę o wyjaśnienie sprawy. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

AlePiesio
#14 Krzewiciel

Allegro delivery DHL i Orlen zaczynają mi przypominać pocztę polską i listonoszy 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kape1988 dziękuję za Twoją wiadomość! Zgłosiłam to do oddziału. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kape1988
#8 Zapaleniec

Teraz już kompletnie nie rozumiem sytuacji. Przesyłka od wczoraj została 4 razy wysłana z sortowni. Kolejna próba dostarczenia powinna być dzisiaj jednak raczej na to się nie zanosi. Proszę o interwencję bo rozumiem że wy jako Allegro odpowiadacie za dostarczanie paczki zlecając ja podwykonawcy jakim jest tutaj DHL. Paczki które miałem zamówione w tym samym czasie  a które dostarczał DPD mam już u siebie bez żadnych problemów...

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @kape1988, wyjaśniam sprawę z dedykowanym działem. Wrócimy do Ciebie, gdy zweryfikujemy zaistniałą sytuację.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów