anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z godzinami podjazdu kuriera

Eumat_Serwis
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,

Mamy problem z kurierem DHL,pomimo zaznaczenia odbioru między 13 a 15 ,kurier zjawia się o godzinie 11 lub wcześniej deklarując,że tamte godziny mu nie pasują,w między czasie pojawiają się zamówienia do wysłania w ten sam dzień których już nie odbiera.Klienci się denerwują,punkty są odejmowane.zaznaczam,że firma pracuje do 16.Podam przykład z wczoraj:Allegro Kurier DHL (AD)
AD00Y183G3.

Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

gdvorek
Moderator
Moderator

@Eumat_Serwis działam w tym temacie, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Eumat_Serwis sprawdziłem na zlecenia u Ciebie i od 28. sierpnia kurier tylko raz przyjechał przed czasem realizacji.

Zachęcam żebyś ustawił stały odbiór w godzinach 13:00 - 15.00.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Eumat_Serwis
#7 Wielbiciel

Tak,ponieważ ten kurier był na urlopie i ktoś inny przyjechał,ale teraz wrócił i dzisiaj znowu był o 10:57.Ogólnie nie idzie się z nim dogadać.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Eumat_Serwis rozumiem, oczywiście zachęcam ustawić stałe godziny odbioru. Natomiast zgłosiliśmy sprawę do jednostki, jeśli otrzymam jakiekolwiek informacje wrócę do Ciebie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Eumat_Serwis
#7 Wielbiciel

U mnie się tego nie da zrobić jest komunikat: Składanie wniosku o późniejsze godziny podjazdu kuriera zostało tymczasowo wstrzymane.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Eumat_Serwis rozumiem, proszę o cierpliwość. Działam w temacie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Eumat_Serwis
#7 Wielbiciel

Witam, dzisiaj kurier dhl zjawił się o 10:43 mimo wyznaczonych godzin podjazdu 13-15.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Eumat_Serwis w celu zgłoszenia dyspozycji na stałe przyjazdy kuriera po odbiór przesyłek nadawanych w usłudze Allegro Delivery proszę o skorzystanie z tego formularza.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów