Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, chciałem się dowiedzieć dlaczego jestem okłamywany przez wsparcie Allegro? Kilkukrotnie zostałem poinformowany, że "dzisiaj" lub "jutro" kurier sprawdzi czy moja zagubiona paczka jest w paczkomacie. Oczywiście nie sprawdził, i allegro mnie zbywa. Jestem na etapie w którym aktywnie zalecam wszystkim unikanie allegro dostawy, ale próbuję zrozumieć z czego wynika wewnętrzna polityka ignorowania klienta, i okłamywania?
@Client:44105708 "...z czego wynika wewnętrzna polityka ignorowania klienta, i okłamywania?"
Wynika to ze struktury zarządzania firm takich jak Allegro, korporacji.
Słyszałeś zapewne że posłów przynoszących złe wiadomości dawni władcy często zabijali. Dzisiaj nie morduje się pracowników ale nikt nie chce informować o niezałatwieniu problemu, bo to zły wizerunek, przyznanie się do nie swojego błedu...
Więc wciska się wszystkim kit, jest cacy...
Tam jeździ kilku różnych kurierów. Są boxy gdzie taki podjeżdża raz na kilka dni. One to tylko piękne zielone komunikaty wywróżone nie wiadomo skąd. Chce się w miarę pewnie to się bierze inposta. Też czasem wtopy mają, ale takich postów o nich jest średnio 100x mniej...
Że sprawdzi to nie jest kłamstwo, pytanie tylko kiedy to zrobi!