anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z przesyłką

MAMY ROZWIĄZANIE!
konradex97
#1 Nowicjusz

Cześć. Mam problem z przesyłką. Dosłownie ma ona status „problem z przesyłką” i duży czerwony wykrzyknik i żadnych innych informacji, poza tym, że może zostać dostarczona z opóźnieniem. Niezbyt wiem do kogo to zgłosić, bo sprzedawca również nie ma pojęcia.

numer przesyłki: A004F34YY5

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Spytaj sprzedawcę. Znając życie to wybrałeś delivery i Cię pokarało xD. Mogł kurier nie podjechać, może sobie paczka w jakimś punkcie nadawczym leżakować itp. itd. Najśmieszniejsze jest to, ze wcale nie musi być opóźniona. Allegro wysyła to kupujacym według własnego przewidywanego czasu dostawy. Nie biorą pod uwagę, że sprzedawca może mieć 2 dni na wysylkę, a dostawca 3 dni na dostawę. Zamiast tego napuszczaja jednych na drugich. Potem klient wkurzony, bo sprzedawca nie poczuwa sie do odpowiedzialności. Sprzedawca wnerwiony, bo klient sie na nim wyżywa za komunikaty Allegro, na które nie ma wplywu itp. Tu lepiej jak w cyrku bywa... xD

Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@konradex97 cześć! Zgłosiłam interwencję w tej sprawie. Dopytuję, dlaczego przesyłka nie dotarła do Ciebie dzisiaj. Wrócę z informacją, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@konradex97 przesyłka została zatrzymana na sortowni, ale dzisiaj jest już wydana do doręczenia. Gdy tylko kurier umieści ją w automacie, otrzymasz powiadomienie. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
CHECINIAKI
#15 Entuzjasta

Dobre zakończenie

oznacz moderatorów