Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, chciałbym przedłużyć odbiór paczki, która jest w orlen paczka, a aplikacji orlen paczka nie wyswietla mi nawet jednej paczki a powinny być 4.
Dzień dobry! @Michu_Bydgoszcz nie jesteśmy w stanie przedłużyć czasu na odbiór paczki, która jest w automacie ORLEN. Na koncie z którego piszesz nie ma żadnej paczki nadanej tą metodą, więc nie jestem w stanie sprawdzić, czy wszystkie cztery dotarły do automatu.
@la_nika tu jest pytanie czy paczki Allegro Delivery Orlen będą widoczne w aplikacji Orlen ??? Czy tylko w aplikacji Allegro ???
@kostas11 słuszne pytanie. Są widoczne tylko w aplikacji Allegro, ale tak jak pisałam u Michu_Bydgoszcz nie widzę żadnego zamówienie z tą metodą dostawy, więc nie mogę sprawdzić ich statusów.
@la_nika no i mamy kolejny babol by Allegro 😄
Klient zamawia paczkę Orlen dla niego dopisek Allegro Delivery nic nie znaczy i czeka na info w aplikacji Orlen potem dyskusja że paczka nie wysłana lub nie dostał powiadomienia 😞 Czy informujecie klientów zamawiających że Orlen to nie Orlen 😉
@kostas11 dziękuję za Twoją opinię! Klient zamawia paczkę na Allegro i to w aplikacji Allegro znajdzie wszystkie jej szczegóły.
@la_nika nie do końca 😞 jak zamawiam Orlen mam apkę Orlen jak zamawiam InPost mam apkę InPost nigdy nie posiłkuje się mailami czy kontem allegro 😞 więc mogą z czasem być z tym problemy bo w kupionych widnieje to jako Allegro Orlen i na zielono Allegro Delivery 😞