Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, proszę o informację z jakiego powodu przesyłka AD00PXVU93 została zwrócona do nadawcy bez próby doręczenia do punktu DHL.
Pewnie uszkodzenie w transporcie, albo to tzw przesyłka niedoręczalna.
Tu masz formularz reklamacyjny https://allegro.pl/pomoc/last-mile/złoż-reklamacje
@milutek24 otrzymałem informacje, że przesyłka została przekazana do doręczenia.
Paczka wróciłą dzisiaj do nadawcy(do mnie z powrotem ) bez próby doręczenia do punktu dhl).
Co było przyczyną braku doręczenia do punktu dhl pop żabka . Co mam odpowiedzieć klientowi, który się niecierpliwi(zakup na cele firmowe)?
Może nie zastali odbiorcy 🤔
@AGLOPRIMA2 w punkcie odbioru żabka?
DHL POP ŻABKA UL.Nadmorska 4 Łeba
Taką informacje dostałam od kupującego
jak sklep żabka jest zamknięty jak ja robię codziennie tam zakupy. paczka nawet nie dotarła do tego punktu a my dostaliśmy dziś informację ze dziś zostanie doręczona
@sklep_solpio napisał(a):
@AGLOPRIMA2 w punkcie odbioru żabka?
Oj tam.
Kiedyś Poczta nie doręczyła poleconego osadzonemu w kiciu, bo "nie zastano odbiorcy".
@milutek24 wyjaśniam to, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Pomyłka to była przesyłka dhl odbiór w punkcie
@milutek24 dostałem informację, że skontaktjemy się z DHL i jak otrzymamy odpowiedź damy Tobie znać mailowo.
Proszę o informację zwrotną w sprawie przesyłki AD00PXVU93 , do tej pory nie otrzymałam wiążącej odpowiedzi.
@czarkaz1 na ten moment nie mamy dalszych informacji. Weryfikujemy sprawę z przewoźnikiem. Jak tylko będziemy mieć dalsze wieści wrócimy z informacją.