anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesyłka widnieje jako "oczekuje na nadanie" mimo, że sprzedawca twierdzi iż kurier ją odebrał.

MAMY ROZWIĄZANIE!
matty2k17
#7 Wielbiciel

Przesyłka jest dostarczana przez inpost i w allegro oraz aplikacji inpost widnieje jako "oczekuje na nadanie" i "przesyłka utworzona". Pytałem się o to sprzedawcy już w sobotę 20.12 i dowiedziałem się, że kurier odebrał przesyłkę tego dnia. Sprzedawca jeszcze dowiedział się, że aktualizacja statusu może być opóźniona ze względu na weekendowy odbiór paczki. Dzisiaj skontaktowałem się z konsultantem inpost i otzymałem odpowiedź, że nie ma opóźnień (ale, np. ich czatbot mówił, że mogą występować). Informację przekazałem na czacie Allegro nadawcy i ze względu na dzisiejszą datę jeszcze próbowałem kontaktować się na numer telefonu podany przy ofercie ale nie otrzymałem odpowiedzi na żadne z nich. Nie twierdzę, że sprzedający ma złe intencje bo w tej sytuacji więcej to chyba on może stracić (przedmiot i pieniądze) niż ja, który ma informację, że paczka nie jest jeszcze wysłana, co nie zmienia faktu, że mi na niej zależy i będę miał problem z jej odebraniem od 24.12 do 29.12. Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@matty2k17 Podaj numer przesyłki. Sprawdzę to 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
matty2k17
#7 Wielbiciel

Właśnie dostałem powiadomienie na Allegro i Inpost, że paczka już do mnie jedzie. Ale dziękuję za odpowiedź.

oznacz moderatorów