Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zgodnie z informacjami przesyłka nadana wczoraj tj. 17 11 miała dzisiaj dotrzeć do paczkomatu. Niestety ostatnia informacja na śledzeniu brzmi następująco:
Czy moge dowiedzieć się dlaczego moja przesyłka jest cały dzień w magazynie i kiedy ostatecznie zostanie wysłana? Sprawa bardzo pilna.
Nr przesyłki:
A00352OAU9
Cześć @and5858, poprosiłem odpowiedni dział o zweryfikowanie statusu przesyłki.
Gdy tylko otrzymamy więcej informacji, skontaktujemy się z Tobą.
To przesyłka Allegro Deliviery i nie nie zostanie ona doręczona do paczkomatu, bo do paczkomatów doręcza wyłącznie Inpost (Paczkomaty są to maszyny paczkowe należące do Inpostu, bez wyjątków).
A jeżeli chodzi doręczenie przesyłki, to regulaminowo przewoźnik ma do trzech dni roboczych. Twoja przesyłka została nadana 17 listopada, czyli powinna dotrzeć do 20 listopada.
To jest przesyłka Allegro One Box i ma być dostarczona do automatu paczkowego. W informacji o przesyłce widnieje wyraźna informacja " Przewidywana dostawa w punkcie: wt. 18 listopada". A wszystko przez to, że nie odznaczyłem dobrze, że chcę dostawy Inpostem. Pierwszy raz korzystam z przesyłek allegro no i taki pasztet, a to bardzo ważna i pilna przesyłka.
Już nie wyrabiają, a co będzie w grudniu.. U Nas wczoraj na 3 paczki 1 tylko dotarła do klienta, jeśli chodzi o DPD. DHL też 2 paczki nie dotarły. Z kolei my zamawialiśmy 2 paczki do one box w niedziele i dzisiaj do odbioru była tylko 1, a drugi leży na magazynie. Także tak to wygląda.