anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Shipping to Malta EU - wysyłka na Maltę, UE

Client:43242272
#7 Wielbiciel

I'm trying to buy buckwheat honey, but after adding my selected items to the cart, at checkout I'm informed that the seller doesn't ship to my country. My country is Malta, EU. How can I filter out sellers who won't ship to my country, or is there another way to deal with this?

Próbuję kupić miód gryczany, jednak po dodaniu wybranych produktów do koszyka podczas finalizacji zamówienia pojawia się informacja, że sprzedawca nie realizuje wysyłki do mojego kraju. Mieszkam na Malcie (UE).
Czy istnieje możliwość odfiltrowania sprzedawców, którzy nie wysyłają do mojego kraju, lub inny sposób rozwiązania tego problemu?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

#7 Wielbiciel

Próbuję kupić miód gryczany, jednak po dodaniu wybranych produktów do koszyka podczas finalizacji zamówienia pojawia się informacja, że sprzedawca nie realizuje wysyłki do mojego kraju. Mieszkam na Malcie (UE).
Czy istnieje możliwość odfiltrowania sprzedawców, którzy nie wysyłają do mojego kraju, lub inny sposób rozwiązania tego problemu?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:43242272 tak, istnieje możliwość odfiltrowania ofert, w których sprzedawcy oferują wysyłkę do Twojego kraju. W ustawieniach lokalizacji dajemy możliwość wyboru kraju dostawy, co filtruje oferty. Sprawdziłam to i widzę, że Twojego kraju nie ma obecnie na liście. Wysyłka nie będzie więc możliwa. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Thank you. It seems like Malta and Cyprus are the only 2 EU countries that are excluded.
if I were to use a forwarding service instead to have the items delivered to a warehouse in Germany or Italy, which would typically be the cheapest country as regards shipping ? Thanks.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:43242272 In that case, shipping to Germany will be the cheaper option. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów