Seria trzeba olać kupowanie na Allegro i przesiąść się całkowicie na A…z…n abyście zrozumieli że paczki dostarcza się tam gdzie klientowi jest wygodnie a nie Wam.? Serio w XXI wieku jak zamawiam trzy rzeczy to miejsce dostarczenia muszę zmienić w KAŻDEJ z nich, nie może przepisać się z pierwszej ? Dodatkowo ta lista kilkudziesięciu lokalizacji do wyboru (specjalista od UX się zwolnił ? ) się nie zwija po zaznaczeniu 🤦🏻♂️W budowaniu irytacji z serwisu zamiast zadowolenia osiągacie mistrzostwo 🤦🏻♂️
Paczki zamówione w poniedziałek, dostawa planowana we wtorek ,niestety komunikat brak miejsca w maszynie. Dostawa planowana w wigilie znów to samo brak miejsca w maszynie. Czy nie powinno to tak działać ze na drugi dzien paczki.przesun8ete z poprzedniego dnia sa w pierwszej kolejności umieszczane w wolnych skrytkach. ... W ten sposób to do nowego roku moze potrwać dostawa. I druga kwestia dlaczego allegro delivery nie stosuje tzw multiskrytek akurat moje dwie przesyłki bez problemu by sie zmieściły. Nigdy więcej nie skorzystam z obcji allegro delivery to porażka.
Trzeba było wybrać InPost.Ja w poniedziałek zrobiłem zakupy wybrałem InPost ,zawsze wybieram InPost następnego dnia przed Wigilia moje przesyłki były w paczkomacie .
InPost jest najlepszym przewoźnikiem