anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedałem produkt na Lokalnie, wystawiłem z dostawąkurierską nie mogę zamówić kuriera

Krzych_B
#1 Nowicjusz

Nie mogę zamówić kuriera przez Allegro nie wiem jak to zrobić. Paczka jest dość duża, nie wejdzie do paczkomatu, zresztą paczkomatu też nie daję rady z tego ogłoszenia wywołać.  Ogłoszenie https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/archiwum/3d1e9a18-e9db-42fe-9f9e-9275969da793/b2d8e784-476a-...   

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Gotowe etykiety tam masz tylko na paczkomaty inposta, ewentualnie na automaty one box o ile je już znowu udostępnili... Wszystko inne nadajesz we własnym zakresie. Czyli wejdź sobie do jakiegoś brokera, porównaj ceny i wyślij. Albo na pocztę i też wyślesz pocztexem...

Krzych_B
#1 Nowicjusz

To po co mam te oferty typu 6 bezpłatnych wysyłek smart, jak muszę sam kuriera zamawiać? Nie rozumiem tego

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Krzych_B w ramach darmowej wysyłki smart udostępnione są konkretne metody dostawy. Jeżeli nie masz możliwości nadania żadną z nich, pozostaje zamówienie kuriera we własnym zakresie. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Krzych_B
#1 Nowicjusz

Dziękuję Syrenko :), ale do tego sprzedanego wygląda, że nawet nie miałem żadnej opcji, pomimo, że ten kurier był wyspecyfikowany. To mnie zdziwiło na tyle, że aż napisałem posta tutaj, ale widać, że już nie można wstecz nic zrobić. 

oznacz moderatorów