Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę zamówić kuriera przez Allegro nie wiem jak to zrobić. Paczka jest dość duża, nie wejdzie do paczkomatu, zresztą paczkomatu też nie daję rady z tego ogłoszenia wywołać. Ogłoszenie https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/archiwum/3d1e9a18-e9db-42fe-9f9e-9275969da793/b2d8e784-476a-...
Gotowe etykiety tam masz tylko na paczkomaty inposta, ewentualnie na automaty one box o ile je już znowu udostępnili... Wszystko inne nadajesz we własnym zakresie. Czyli wejdź sobie do jakiegoś brokera, porównaj ceny i wyślij. Albo na pocztę i też wyślesz pocztexem...
To po co mam te oferty typu 6 bezpłatnych wysyłek smart, jak muszę sam kuriera zamawiać? Nie rozumiem tego
@Krzych_B w ramach darmowej wysyłki smart udostępnione są konkretne metody dostawy. Jeżeli nie masz możliwości nadania żadną z nich, pozostaje zamówienie kuriera we własnym zakresie.
Dziękuję Syrenko :), ale do tego sprzedanego wygląda, że nawet nie miałem żadnej opcji, pomimo, że ten kurier był wyspecyfikowany. To mnie zdziwiło na tyle, że aż napisałem posta tutaj, ale widać, że już nie można wstecz nic zrobić.