Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy to standardowa praktyka allegro one, ze paczka jest wydawnaa do doreczenia a wieczorem wraca do sortowni i nie jest umieszczana w paczkomacie? przesylka miala dotrzec zeszlej soboty a mamy srode a przesylki brak. Najgorszy szrot to dostawa allegro one.
o...kurna , ale Ci się przytrafiło
A ja na przyszłość polecam InPost. Taka firma z żółtym logo, która ma mnóstwo paczkomatów wszędzie. W ostatni weekend paczki były doręczone w sobotę o 6 rano (wysłane w piątek) i w niedzielę o 17 (wysłane przez nadawcę w sobotę). Super firma, polecam!
Zwykle tak robię, ale akurat potrzebowałem na juz a allegro one pokazywalo na dostawę w sobotę.
@AndrzejS_87 potrzebowałeś „na już” i wybrałeś dostawę Allegro One? 🤪
tak, tylko oni pokazywali dostawe na sobte (allegro one)
@AndrzejS_87 pamiętaj jedno to jest "przewidywany czas dostawy" nie gwarantowany 🙂
klienci muszą mieć więcej wyrozumiałości co do sprzedających, problem do allegro zgłaszajcie 😄
sprzedający zrobił na czas, to allegro nie wywiązało się z umowy.
@AndrzejS_87 podaj proszę numer przesyłki, której dotyczy problem. Sprawdzę c o się zadziało.
A0038NVGH6
@AndrzejS_87 widzę, że sprzedający zgłosił nam już problem z przesyłką i weryfikujemy status paczki z oddziałem doręczającym. Wrócimy do was z informacją, jak tylko będziemy mieć dalsze wieści.