anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Status nieodebrana próba dostarczenia

MAMY ROZWIĄZANIE!
SklepTM
#7 Wielbiciel

Chciałbym zgłosić problem z paczką o numerze AD0PMQ6BVZBWS6PMC dostarczanej przez DHL. Pomimo oczekiwania na nią i mojej obecności w domu przez cały dzień, dostałem status "Awizo" w aplikacji Allegro oraz nieudanej próbie doręczenia. Nie ma żadnej innej informacji oraz kontaktu do kuriera. Jestem pewny że nie podjął próby doręczenia. Proszę o wyjaśnienie sprawy i zgłoszenie reklamacji na tego kuriera.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SklepTM 

Konsultuję to, wrócę z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
SklepTM
#7 Wielbiciel

Jeżeli kurier nie może dostarczyć pod adres, niech przekieruje paczkę do paczkomatu w pobliżu.  Nie mam ochoty czekać na niego 2 dni, mi też trzeba pracować,  a nie czekać na zbawienie aż ten kurier przyjedzie. 

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SklepTM zgłosiliśmy interwencję do oddziału, natomiast zgodnie z danymi GPS kurier wystawił awizo będąc pod adresem. Jutro odbędzie się ponowna próba doręczenia. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
SklepTM
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT 

Dziękuję za odpowiedź.  Nie wiem czemu kurier nie spróbował dostarczyć paczki będąc pod adresem,  ale skoro tam był, to czemu nie dokonał próby kontaktu telefonicznego? Bardzo proszę o przekierowanie mojego zamówienia do najbliższego paczkomatu DHL.  

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SklepTM zweryfikuję, czy przekierowanie będzie możliwe, i wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów