anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Strona/aplikacja nie działa w moim kraju

Client:146376273
#8 Zapaleniec

Cześć!

Jestem specjalistą od napraw blacharskich i lakierniczych z Bukaresztu w Rumunii.

Od lat pomagam wielu klientom w znalezieniu i zakupie blach karoseryjnych na Allegro.

Montuję blachy, więc negatywnie wpływa to na moją działalność, ponieważ nie mogę wysyłać ofert.

Ale od kwietnia/maja tego roku aplikacja i strona Allegro przestały działać u mnie i wszystkich moich klientów.

W tej chwili jestem w Grecji i wszystko działa jak należy.

Czy to ma coś wspólnego z wielokrotnym łamaniem przepisów, czy z czymś, czego dopuścili się mieszkańcy mojego kraju? (Rozumiem, jeśli tak jest, mamy wielu drobnych oszustów i złodziei)

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

pecela
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:146376273

Zgłoś to swojego dostawy internetu. Nie blokuje się po kraju bo nielegalne (Rumunia jest w UE). 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Dziękuję za pomoc.

W moim kraju wypróbowałem również internet wszystkich dostawców moich kolegów na ich smartfonach/laptopach. Digi, Vodafone, Orange – żaden z nich nie działa, ani Wi-Fi, ani dane mobilne.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Client:146376273. Ze względu na decyzję władz rumuńskich dostęp do allegro.pl z terenu Rumunii jest obecnie utrudniony u kilku dostawców telekomunikacyjnych. Jesteśmy w kontakcie z właściwymi instytucjami, aby jak najszybciej doprowadzić do przywrócenia pełnego dostępu. Przepraszamy za te niedogodności. 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:146376273 Otrzymaliśmy informację, że problem z dostępem do Allegro nie powinien już występować. 

Marysia
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Thank you very very much for your help. 🤗

All in working order right now.

You guys are awesome!!!

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Client:146376273. Już to konsultuję - wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją dostanę.  

Marysia
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Bardzo dziękuję za pomoc. 🙂

To bardzo dziwne. Strona internetowa/aplikacja działa tylko po połączeniu z Wi-Fi tutaj, w Grecji. Jak tylko wyłączę Wi-Fi i przełączę się na dane mobilne od rumuńskich operatorów roamingowych, strona internetowa/aplikacja przestaje działać.

W moim kraju wypróbowałem również internet u wszystkich dostawców moich kolegów na ich smartfonach/laptopach. Digi, Vodafone, Orange – żaden z nich nie działa, ani Wi-Fi, ani dane mobilne.

Jestem zaskoczony, że nikt jeszcze nie zgłosił problemów. Bo po prostu NIE MA MOŻLIWOŚCI połączenia się z Allegro z Rumunii w tej chwili.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

1000310843.jpg1000310843.jpg

 Nie działa w ogóle, również w roamingu (Vodafone/Orange itp.). Tylko po połączeniu z hotelowym Wi-Fi.

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dziękujemy za szczegóły i zrzuty ekranu @Client:146376273, nie otrzymaliśmy jeszcze odpowiedzi w Twojej sprawie.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:146376273 próbowałeś użyć jakiegoś VPN w swoim kraju?

oznacz moderatorów