Cześć
Kiedyś już zwracałem uwagę na problem z wyświetlaniem SUGEROWANEGO czasu dostawy.
Mamy ustawione na dostawy BOX wysyłkę do godziny 12.00 z gwarancją, że w tym dniu przesyłkę nadamy. Kurier przyjeżdża o różnych porach, dlatego Wasz algorytm wylicza sobie godziny z kosmosu. Pracujemy do godziny 14.00, zamówienie weszło o 14.08 i klient widział, że dostawę będzie miał na drugi dzień. Oczywiście otrzymaliśmy negatywny komentarz, a przy okazji, że był to drugi zakup (pierwszy w lutym, i tam termin był okej), to oczywiście złośliwie wsadził nam obywatel sąsiedzkiego kraju drugi negatywny komentarz... Co w takiej sytuacji ? Czy serwis pomoże sprzedającemu który zostawia miesięcznie wór pieniędzy czy jednak obywatel sąsiedniego kraju który jest w gościach będzie mógł sobie bezkarnie robić co mu się podoba ?
@nortimj Konsultuję tę sprawę. Wrócę do Ciebie jak otrzymam odpowiedź.
@nortimj mi się wydaje, że teraz przez 30 dni tak będzie ci widniało 😉 tak samo jak w statystykach jest to pokazane (30 dni zanim zniknie ta paczka z statystyk)
@nortimj Skonsultowałam Twoją sprawę z zespołem zajmującym się tematem.
W piątek nie osiągnąłeś wymaganego progu i ponownie została wysłana przesyłka po ustalonym przez Ciebie czasie wysyłki. Wynik 94% był prawidłowym wynikiem na Twoim koncie.