Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Paczkomat
Allegro One Box, zielony automat Barona 21 tychy jest zepsuty conajmniej od rana podaje inf o błędnym kodzie.
Paczkomat inpost tychy koło eclerk też jest uszkodzony chyba już długo nie idzie wpisać cyfry 9.
Wpisuje tutaj w nadziei że to dotrze, bo wypełniając formularz z setką opcji zajełoby to dużoo czasu.
Cześć, @arturnowakowski1. Dziękuję za sygnał - czy masz może zdjęcie ekranu z błędem z naszego Allegro One Box?
Absolutnie nie mam, wiem że nie działa bo Pan przedemną był już rano był i wspominał, a ja wpisywałem kod trzykrotnie, więc na pewno coś jest nie tak.
Dziękuję za doprecyzowanie, @arturnowakowski1. Zajmiemy się tym!
@arturnowakowski1, już podjęliśmy działania naprawcze przy naszym automacie Allegro One Box.
Jeśli zauważysz, że problem się powtarza, to proszę abyś zadzwonił na infolinię Allegro One (616 306 886, pn-sob: 8-22), będąc przy automacie - zajmiemy się sprawą od razu.
Dzień dobry @arturnowakowski1,
w celu weryfikacji i przesłania zgłoszenia na problem z działaniem maszyny Paczkomat InPost proszę o podanie pełnego adresu. Dodatkowo sugeruje przekazanie zgłoszenia poprzez wiadomość e-mail na skrzynkę: pomoc@inpost.pl lub kontakt z infolinią pod numerem: 722 444 000 (poniedziałek-piątek 7:00-22:00, sobota 8:00-20:00, niedziela 8:00-18:00, Święta 8:00 - 16:00).
Absolutnie nie mam czasu na takie zabawy. Po prostu zgłaszam i jeśli usługa bedzie nader często problemowa zrezygnuje z paczkomatów. Samo to że zgłaszam powinno być już docenione. Klawiatura działa problematycznie dość długo a pare dni temu w ogóle nie dało się wbić cyfry 9, mimo wielu prób.