Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co to jest za praktyka stosowana od dłuższego czasu przez Allegro że zmiana metody wysyłki ? Od tylu lat kupuje i zawsze do jednego paczkomatu InPost. Ostatnio notorycznie przerzuca mi wysyłki na ich **piiip**yczny box który mam oddalony od domu i nie po drodze mi tam odbiór paczek. Co zmienię na InPost to za tydzień znowu zmiana na box. Da się coś z tym zrobić ? Już kilka razy musiałam iść do paczkomatu oddalonego o kilkaset metrów mimo że InPost mam pod nosem. Nie podoba mi się ta praktyka
Nie da się. Musisz już po wyborze sposobu płatności jeszcze raz zawsze sprawdzać lub zmienić portal. Było tu wiele krzyków o to ale to jak zwykle jak grochem o ścianę...
O metodzie dostawy decydujesz sam i możesz ją wybrać w Formularzu Dostawy i Płatności.
@gdvorek napisał(a):
O metodzie dostawy decydujesz sam i możesz ją wybrać w Formularzu Dostawy i Płatności.
Hallo, Grzegorz, tu ZIEMIA!
Odkąd paczkomaty Inpost zaistniały na naszym rynku (czyli od ok.15 lat) i od kiedy sprzedający na allegro wprowadzili tę formę dostawy, korzystam wyłącznie z tej metody. Zawsze mam ją wybraną w Formularzu Dostawy (czyli zdecydowałam sama🤣)
Ale w kwietniu br. przy finalizacji zakupu okazało się, że "wybrana" (przez kogo, bo nie przeze mnie?) forma dostawy to allegro one-box. Ponieważ jestem uważna, zdążyłam to - w ostatniej chwili - zweryfikować.
Od tej pory taka (niekomfortowa😉) sytuacja zaistniała jeszcze 2 (słownie: dwa) razy, ale jestem teraz czujna, bardziej uważna i sprawdzam to - niestety - zawsze😂.