Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Mam problem z kupującą. Kupiła 3 pak bokserek męskich. W zwrotach mam zaznaczone ograniczenie zwrotu bielizny oraz w opisie oferty również. Zgłosiła zwrot , ja odmówiłem mimo to wysłała. Więc zaczęły się sms-y doszło do tego że napisała mi czarno na białym że otworzyła pudełko i sprawdziła rozmiar na metce i stan bawełny i określiła że jest niezadowalający. Teraz straszy mnie rzecznikiem praw konsumenta i prawnikami. Czy mam iść w zaparte? Bo to że dostanę negata to jest pewne. Czy Ele takiej sytuacji allegro usunie mi ten negatywny komentarz?
@MiroDolas52 jak przyjdzie to sprawdż czy jej sprawdzanie było na tyłku chłopa czy nie wpierw teoretycznie za samo otwarcie powinno być brak zwrotu praktycznie jak nie noszone a nie zamknięte higienicznie np zgrzewem foliowym to powinien być
Twierdzi że na tyłek nie zakładane ale zgrzew foliowy został zdjęty i były macane. To co ja mam przyjąć ten zwrot żeby sobie nie robić problemów ? I kto mi takie rozpieczetowane kupi później?
Art 34.4 uk przeczytaj możesz oddać 1 zł argumemtujesz że w sklepie majtek sobie nie mierzy ani bez obsługi sobie nie wypakowuje by sprawdzić. Jeśli było hermetycznie zapakowane yo owszem jak w aukcji jest info o zwrocie art hivienicznych nieotwartych to nie przyjmuj
mam wyraźnie napisane to w zwrotach i w treści artykułu nawet. Kobieta w smsie wyraźnie mi napisała że otworzyła opakowanie więc mam podkładkę. Pytanie bo jutro kurier przyniesie mi zwrot. Mam go normalnie przyjąć i odmówić zwrotu środków? Kobieta zostaje bez towaru i pieniędzy.