anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jak mam wyróżnienie na rynku polskim, to mniejsza prowizja od sprzedaży obowiązuję tez na zagr?

boginipiekna
#8 Zapaleniec

Chodzi mi o to, że mam wyróżnione produkty na rynku Polskim a one idą głowienie na rynku zagranicznym, to czy dzięki temu wyróżnieniu na rynku polskim prowizja jest mniejsza np. gdy produkt zostanie kupiony na Węgrzech?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@boginipiekna możesz proszę doprecyzować, w ramach jakiej promocji wyróżnienie ofert jest związane ze zniżką na prowizję? Dodatkowo podaj też przykładowy numer oferty. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

boginipiekna
#8 Zapaleniec

Chodzi o wyróżnienie na 10 dni. numer przykładowej oferty głownie sprzedaje na rynku węgierskim 17657242761.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów

Sa_nova

@boginipiekna w ofertach wyróżnionych pobierana jest dodatkowa prowizja (więcej o tym, przeczytasz w tym artykule) - wyróżnienie nie wpływa na obniżenie prowizji. Dodatkowo wyróżnienie wykupione dla oferty na allegro.pl nie wpłynie na ofertę na allegro.hu. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

boginipiekna
#8 Zapaleniec

To czemu widełki pobieranej prowizji od wyróżnionego produktu są mniejsze niż nie wyróżnionego bo przyznam, że trochę nie rozumiem.

oznacz moderatorów

ja_Nitka
#13 Ambasador

@boginipiekna  może dlatego, że patrzysz na wysokość dodatkowej prowizji, która wynosi 0,75 wartości obowiązującej prowizji w danej kategorii 

w ofertach wyróżnionych pobierane są dwie prowizje: standardowa + dodatkowa

oznacz moderatorów

boginipiekna
#8 Zapaleniec

reasumując jak sprzedaje na Węgrzech pomimo ze jest to wyróżnione to to wyróżnienie jakby nie obowiązywało tak?

oznacz moderatorów