anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nevrácení kupní ceny za reklamované zboží

tesarr
#7 Wielbiciel#

Dobrý den, dluží vám Allegro peníze za reklamované zboží ? Reklamaci uznali, dobropis vystavily a už skoro 2 měsíce mi na urgnce odepisují nesmyslné a lživé zkazky. Dobře si nákup na Allegro i Mall rozmyslete. Rozdávají slevové kupóny jak na běžícím páse, ale v podstatě se jedná o zloděje !!!

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @tesarr, případnou reklamaci vždy řešíte s daným prodejcem, od kterého jste zboží u nás zakoupil. Pokud tedy prodejce reklamaci uznal, vystavil dobropis, ale peníze zpět nezaslal, doporučuji s ním na webu Allegro založit Diskuzi (ve Vaší Historii nákupů přes možnost Nahlásit problém po nákupu) a v ní požádat kolegy z naší podpory o pomoc (přes příslušné tlačítko). V řešení a komunikaci s prodejcem Vám následně rádi pomůžeme.

Nákupy na Allegrou jsou vždy bezpečné a díky programu Allegro Protect se určitě nemusíte obávat, že byste o své peníze přišel (a to i v v případě, kdy by prodejce nechtěl nebo nemohl dostát svým závazkům).

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

tesarr
#7 Wielbiciel#

Hmm, to je zajímavé. Zboží jsem zakoupil u Internet Mall, a.s., což je vaše dceřiná firma. Reklamaci uznali 11.4. a dodnes čtu jen snůšky lží. Takže je to od vás trochu protimluv a Allegro Protect je asi k ničemu.....

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@tesarr a złożyłeś wniosek  , czy tylko tak domniemasz, ze AP nie działa🤔

oznacz moderatorów

tesarr
#7 Wielbiciel#

Jasně, že zadal. S podporou komunikuji od 28.4. Stále jen slibují. Ekonomické oddělení udělalo chybu, urgujeme ekonomické oddělení, pošlete fakturu, nemůžeme ji dohledat, přičemž dobropis je již měsíc vystavený, zasíláme výpis z ekonomického oddělení s vaší platbou -> ale platby jsou někomu jinému a navíc odeslané ještě před tím, než jsem reklamaci zahájil. Takže komunikace probíhá a informaci, že mi budou peníze vráceny a pdo několika pracovních dnů připsány na můj účet přišla z mall-cz (Allegro) -> allegromail.com

oznacz moderatorów