Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zdravím všech,
chtěla bych se podělit o problém, který mi nastal, v průběhu nakupení na Allegro.cz
Před 3 týdny jsem udělala objednávku, zaplatila jsem ji předem. Hned následující den jsem ji zrušila, protože jsem si uvědomila, že nebude vhodná pro mě, ale to je vlastně jedno. Jelikož zásilka ještě nebyla odeslaná, psali jste mi že peníze dostanu zpět do dvou dnů. Peníze mi nepřišly. Zahájila jsem chat s prodávajícím, který je z Polska. Ten mi vysvětlil, že peníze mi posílal okamžitě po zrušení ale společnost Allegro si z té částky vzala provizí a proto peníze mi nepřišly. Požádala jsem pomoc u Allegro.. Co sté udělali Vy? Zahájily zase chat, mezí mnou a prodávajícím, do kterého už více než týden prodávající furt posílá screenshoty že platbu mi vrátil ale byla z ni odečtena nějaká částka za provizi, nevím proč, a vaše konzultanty mi píšou že furt ještě mám počkat jeden den. Máte opravdu výborný přístup ke všemu koukám. Konzultanty ho nutí poslat mi peníze ještě jednou, a pak řešit si ten problém se zákaznickým servisem pro prodávající. A každý den to samý. Otázka, kdo mi vrátí mé peníze? Jsem vaše zaměstnankyně z české republiky, a doopravdy tento přístup Váš přístup k nakupujícím přes Vaše stránky mě zklamal.
Zdravím @Client:111397876, tady má odpověď dvě roviny. Ta důležitější je, že po zrušení objednávky jste neobdržela své peníze, což je špatně a prodejci ještě jednou připomeneme jak situaci co nejrychleji vyřešit.
Druhá, poněkud techničtější rovina (a pro vás jako zákazníka vlastně ne zas tolik důležitá, ale i tak ji chci zmínit) je důvod toho všeho. Prodejce sice opravdu má motivaci platbu vrátit, ale posílá ji z účtu, na kterém nemá dostatek prostředků. Platba tak nemůže v současné době úspěšně dorazit zpět (a není to tedy o tom, že by Allegro někde platbu zadržovalo). Možností je tak vrátit platbu mimo systém Allegro (jednoduše z účtu na účet) anebo, protože i na takovéto případy myslíme, může si prodejce na svém Allegro účtu, řekněme "virtuálně nabít" chybějící částku. Tuto možnost jsme již prodejci v Diskuzi zmiňovali a uděláme tak ještě jednou, nakolik se mi to jeví opravdu jako to nejlepší řešení.
Tak jak tak, mrzí mě, že zkušenost s vrácením není dobrá (přestože to řešení je na dosah), věřím, že celý proces se podaří co nejrychleji dokončit a v probíhající Diskuzi situaci dořešíme.