Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Specjalnie wybrałam Allegro Box i zakup do godz 12, żeby ostrzymać ją tego samego dnia. Dziś mam informację, że przesyłka jest opóźniona. Kontaktowałam się z dostawcą - kurier Allegro Box w ogóle jej nie odebrał. Proszę o interwencję, może uda się paczkę dostarczyć dziś?
Celowo wybralam taką przesyłkę, a nie klasyczny paczkomat. Tymczasem, gdybym wybrała paczkomat, dziś mialabym na pewno odbiór!
@Allegro_One Dajcie komunikat że ta dostawa jeszcze przez wiele miesięcy będzie w fazie testów i w razie jej wybrania kupujacy może spodziewać się sporych problemów i czyni to na własne ryzyko.
@jowitaforster Podaj numer przesyłki, o którą chodzi.
Nr przesylki to ALE000053BA7502
@jowitaforster Ustaliliśmy, że paczka nie została nadana. Pracownik Allegro założył dyskusję w tej sprawie. Tutaj możesz sprawdzić czy sprzedający wysłał już wyjaśnienie.
Powtórzę to, co napisałam już w 1. wiadomości na temat paczki: Kontaktowałam się z dostawcą - kurier Allegro Box w ogóle jej nie odebrał. Zakładam, że dziś również to się nie stało. Szkoda czasu mojego i Dostawcy na otwieranie dyskusji - paczka czeka przygotowana od wczoraj.