Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od dwóch dni nie działa automat przy ul Sienkiewocza 10 we Wrocławiu, co w przyapdku paczek ktorym kończy się termin odbioru? Zostaje wydłużony? Nie chciałabym aby paczka wróciła do nadawcy jako niepodjęta w terminie
616 306 997
@gish problem związany z tym automatem paczkowym został już rozwiązany i możesz odebrać przesyłkę. Możesz ją odebrać do 13.03.2023 do godziny 13:54 🙂
Niestety dziś rano nadal nie działał, nadal czarny ekran. W jaki sposób mam odebrać paczkę?
Problem nie został rozwiązany, z automat nie posiada zasilania, tym samym zniknął z mapy dostępnych automatów, w każdym razie jeszcze taką informację miałam dzisiaj po 6:00 z rana rozmawiając telefonicznie z konsultantem infolinii Allegro. Zaproponowano mi przeniesienie paczki do innego punktu, ponieważ w dniu wczorajszym zostały zabrane do punktu Allegro aby ponownie je dostarczyć. Tak czy siak faktycznie został wydłużony termin do odbioru przesyłek bo do dnia wczorajszego ostatnim razem jak sprawdzałam to paczkę mogłam odebrać do dzisiaj do godziny 14:00. Na chwilę obecną nie mam pewności gdzie jest przesyłka i czekam na nowy kod odbioru do innego automatu.
@gish @Client:42135151 Podajcie nam proszę numery tych przesyłek. Sprawdzimy co się z nimi dzieje.
Proszę ALE00006D1F01F3
ALE00006D30D7C3
Niestety okazało się, że mojej paczki nie ma tym w punkcie. Nie dostałam żadnej informacji gdzie ona się znajduje
@Client:42135151 Wyjaśniamy tę sprawę. Prosimy o jeszcze odrobinę cierpliwości.
Między 13-14:00 automat nadal nie działał, na chwilę obecną wyjaśniam to z infolinią i czekam na kolejny telefon zwrotny, ponieważ nie mogą ustalić czy paczka nadal jest w niedziałającym już trzeci dzień automacie, czy została zabrana do innego, o który sama prosiłam bo siódmy raz mi się już nie chce sprawdzać czy automat działa czy też nie.
Automat zaczął działać, ale przesyłki w nim nie ma. Złożyłam oficjalną reklamację, ponieważ po kilku telefonach nie udało się ustalić gdzie jest moja paczka... Śledzenie przesyłek klientów Allegro opanowało na lvlu "pro".