Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
potrzebuje numer tej przesyłki ALE00006120F729
@kasiakelk ALE00006120F729 - to jest numer Twojej przesyłki.
ALE00006120F729 to mój numer przesyłki to ja wiem
Ale potrzebuje nr przewoźnika i co to za przewoźnik muszę się skontaktować co się dzieje z moją paczka bo nie ma jej w tym punkcie do odbioru nie została przyjęta a mimo to napisane jest w śledzeniu że tam na mnie oczekuje
UPS
@kasiakelk Sprawdzamy co dzieje się z Twoją paczką. Damy znać w tym wątku, gdy uda nam się coś ustalić.
w sledzeniu na allego pokazuje ze ta paczka jest w punkcie ale jej tam nie ma, bo pani zpunktu nie przyjeła tej paczki z racji ze musiala go zamknac na tydzien i powiedziala ze ta paczka trafi do innego, tymczasem nie mam zadnej informacji o tej paczce i widnieje ze cały czas czeka w tym punkcie,
dzwoniłam do UPS ale oni mi nie ustala po tym numerze paczki ALE.. tylko potrzebuje nr listu przewozowego co zaczyna sie na 1 Z i gdzie go moge ustalic ?
@kasiakelk W ciągu kilkunastu minut otrzymasz od nas maila w tej sprawie. Prosimy, żebyś nie rozpoczynała tutaj nowych wątków.
@kasiakelk napisał(a):
w sledzeniu na allego pokazuje ze ta paczka jest w punkcie ale jej tam nie ma, bo pani zpunktu nie przyjeła tej paczki z racji ze musiala go zamknac na tydzien i powiedziala ze ta paczka trafi do innego, tymczasem nie mam zadnej informacji o tej paczce i widnieje ze cały czas czeka w tym punkcie,
dzwoniłam do UPS ale oni mi nie ustala po tym numerze paczki ALE.. tylko potrzebuje nr listu przewozowego co zaczyna sie na 1 Z i gdzie go moge ustalic ?
@kasiakelk niestety allegro nie chce się przyznać do tego że ich przesyłki ALE.. idą w praktyce na numerach przewoźnika UPS . wygląda to tak jakby nie chcieli się przyznać ze nieprawidłowo realizują swoją usługę. Przerabiałem to wielokrotnie ze zwrotami towaru.
Monitoring z poziomu allegro do numerów ALE jest bardzo okrojony i nie ma podstawowych info tj. info o terminach doręczenia, awizowaniu, deponowaniu itd (szczególnie przy zwrotach towaru)
co bardzo utrudnia doręczenie i wprowadza zarówno kupujących jak i sprzedających w błąd.
W praktyce zarówno my sprzedawcy jak i kupujący nie mamy informacji co się dziej z przesyłką.
Rozbudowany monitoring jest przy numerze przewoźnika UPS 1Z... ale wątpię być dostał ten numer od allegro.
@kasiakelk zadzwoń do UPS może po numerze allegrowym powiedzą coś więcej na temat lokalizacji paczki
po numerze allego niestety nie uda sie juz dzwoniłam
@kasiakelk napisał(a):
po numerze allego niestety nie uda sie juz dzwoniłam
to niestety będzie trzeba poczekać na ustalenia allegro 😞
mam nadzieje że się uda ustalić zanim zostanie cofnięta do nadawcy